Reklama
Reklama
Zapékané rizoto
Fotogalerie:

Zapékané rizoto

Eliška Kubíčková

Ostrava
Podávám je s okurkou nebo s okurkovým salátem.
Eliška Kubíčková, Ostrava

Ingredience

  • 2 sáčky rýže
  • 1 lžička sůl
  • 5-6 kuliček nové koření
  • 1 konzerva vepřové v konzervě
  • 1 plechovka hrášek sterilizovaný
  • špetka pepř
  • špetka paprika mletá
  • špetka tymián
  • 1 lžíce kečup
  • 150 g sýr cihla
  • na ozdobu petrželka

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Rýži uvaříme ve vodě se lžičkou soli a novým kořením. Scedíme.
  2. Vepřovou konzervu vložíme do pekáče, přidáme scezenou vařenou rýži a opláchnutý scezený sterilovaný hrášek. Okořeníme. Přidáme kečup. Promícháme a dáme do trouby zapéci.
  3. Na talíř dáme kopečky rizota, posypeme je sýrem a zdobíme petrželkou.

Pošli recept! 3/2011 (8.2.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bulharský salát s řepou

Bulharský salát s řepou

Na dovolené nám všem moc chutnal. Eliška Hejkalová Robová, Praha
Za pár korun /01.10.16
Brambory s fazolemi

Brambory s fazolemi

Oblíbené jídlo mého manžela.

Libuše Konířová, Bruntál

Za pár korun /02.06.14
Z jedné pánve – směs brambor s pečenou zeleninou

Z jedné pánve – směs brambor s pečenou zeleninou

Jednoduchý vegetariánský pokrm. Pro milovníky masa přidáme kolečka pikantní ...

Za pár korun /11.11.17
Bůčková roláda

Bůčková roláda

Jestli tvůj muž nechce jíst zeleninu, zabal mu ji do masa.

Růžena Bouzková, Znojmo

Za pár korun /06.02.13
Knedlíky s fazolkovou omáčkou

Knedlíky s fazolkovou omáčkou

Tyto knedlíky jsou jednoduché a výborné.

Jaroslava Skoumalová, Třebíč

Za pár korun /30.05.14
Slaná bábovka

Slaná bábovka

Určitě potěší všechny masožravce.
Ivana Kolenáková, Kozlov
Za pár korun /17.03.10
 

Nejnovější

Perníkové kraslice

Perníkové kraslice

Yvonne Urbanová, Všetaty
Sladký život /24.03.19
Bramborové košíčky s vejci

Bramborové košíčky s vejci

Zvládne je každý začátečník

Podle receptu Pavlíny ...

Za pár korun /22.03.19
Zapečené špekáčky

Zapečené špekáčky

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou

Škola vaření /22.03.19
Halušky se zelím a slaninou

Halušky se zelím a slaninou

Podle receptu

Heleny Dukátkové z Crhova

Škola vaření /22.03.19
Králík v anglickém kabátku

Králík v anglickém kabátku

Marika Hradečná, Andělská Hora

Všehochuť /22.03.19
Zvěřinové ragú

Zvěřinové ragú

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Všehochuť /22.03.19
Marinované medailonky z divočáka

Marinované medailonky z divočáka

Lída Holubová, Pelhřimov

Všehochuť /22.03.19
Šunkové carpaccio

Šunkové carpaccio

Oblíbený italský předkrm

Podle receptu Moniky Holé z Chrudimi

Všehochuť /22.03.19
Kedlubnové misky

Kedlubnové misky

Podle receptu

Lucie Hrabánkové z Liberce

Za pár korun /21.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama