Ingredience
- 2 sáčky rýže
- 1 lžička sůl
- 5-6 kuliček nové koření
- 1 konzerva vepřové v konzervě
- 1 plechovka hrášek sterilizovaný
- špetka pepř
- špetka paprika mletá
- špetka tymián
- 1 lžíce kečup
- 150 g sýr cihla
- na ozdobu petrželka
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Rýži uvaříme ve vodě se lžičkou soli a novým kořením. Scedíme.
-
Vepřovou konzervu vložíme do pekáče, přidáme scezenou vařenou rýži a opláchnutý scezený sterilovaný hrášek. Okořeníme. Přidáme kečup. Promícháme a dáme do trouby zapéci.
-
Na talíř dáme kopečky rizota, posypeme je sýrem a zdobíme petrželkou.