Reklama
Zapékané nudle
Fotogalerie:

Zapékané nudle

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha

Jednoduché jídlo, zvládne ho každý.

Andrea Magdemová, Plzeň

Ingredience

  • 330 g Babiččiny široké nudle
  • trocha soli
  • 3 lžíce olej
  • 1 cibule
  • 100 g šunka
  • zelenina dle vlastního výběru (kukuřice‚ hrášek‚ brokolice)
  • 100 ml smetana
  • 3 vejce
  • 50 g tvrdý sýr
  • pepř podle chuti
  • 1 hrst petrželka

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Babiččiny široké nudle uvaříme v osolené vodě podle návodu. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku‚ šunku a zeleninu podle vlastního výběru.
  2. To všechno smícháme s uvařenými nudlemi a vložíme do vymaštěné zapékací mísy. Směs zalijeme smetanou s rozšlehanými vejci a nakonec posypeme strouhaným sýrem. Pečeme 15–25 minut.

  3. Můžeme dle chuti přisolit‚ opepřit a dozdobit nasekanou petrželkou.

Pošli recept! 5/2012 (2.4.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kapustová polévka s opečenou žemlí

Kapustová polévka s opečenou žemlí

Je to skvělá pochoutka pro chladné dny. Spolehlivě zahřeje. Alžběta Brdková, Liberec
Za pár korun /08.06.14
Špenátový závin se sýrem

Špenátový závin se sýrem

Jeho chuť je jedinečná, zkus to!

Andrea Jílková, Polička

Za pár korun /20.02.15
Cibulky plněné masem a zelím

Cibulky plněné masem a zelím

Červená cibule má příjemně nasládlou příchuť a je jemnější.

Evelína Macharová, ...

Za pár korun /14.08.14
Zelný nákyp

Zelný nákyp

Nákyp zvládne připravit k obědu i každý mužský. Je to jídlo, které hotové ...
Za pár korun /19.11.08
Čalamáda ze zelí a paprik

Čalamáda ze zelí a paprik

Tento recept mám od maminky, která je jednak velká zahradnice a také výborná ...
Za pár korun /12.12.08
Netradiční karí

Netradiční karí

Chutnalo vždycky všem. Může být i s hranolky.

Andrea Šritrová, Jičín

Za pár korun /03.07.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu