Reklama
Zapečený knedlík
Fotogalerie:

Zapečený knedlík

Martina Antalová
Martina Antalová
Odolena Voda

Když nevíš, jak spotřebovat zbytky.

Martina Antalová, Odolena Voda

Ingredience

  • Ingredience
  • 500 g houskový knedlík
  • 1 cibule
  • 1 lžíce olej
  • 300 g libovolná uzenina (např. špekáček)
  • 10 vejce
  • špetka sůl a pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4–6

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Do pekáčku nalijeme olej a na něm orestujeme pokrájenou cibuli. Přidáme polovinu pokrájené uzeniny, potom dáme vrstvu pokrájeného knedlíku a opět rozložíme vrstvu uzeniny. Osolíme a opepříme.
  2. Vložíme do trouby rozehřáté na 200 °C na 10 minut. Pak vyndáme a zalijeme rozšlehanými vejci. Zapékáme ještě 20 minut. Podáváme s okurkovým salátem.

Pošli recept! 3/2012 (6.2.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Dýňové karbanátky

Dýňové karbanátky

Dýně maso příjemně odlehčí. Dagmar Hahnová, Praha 
Za pár korun /04.11.15
Sádlové koláčky

Sádlové koláčky

Mezi ostatním máslovým cukrovím jsou chuťovým zpestřením vánočního mlsání.
...
Za pár korun /11.12.08
Koláč s pórkem

Koláč s pórkem

Ať si každý z hostů ukrojí takový kousek, jaký chce.

Alena Sýkorová, Turnov

Za pár korun /28.07.14
Bageta s překvapením

Bageta s překvapením

Můžeš ji podávat návštěvám nebo jako lehkou večeři.
Kateřina Bedravová, Veselí ...
Za pár korun /10.10.08
Pórková rýže

Pórková rýže

Mám malé děti, proto musím vařit denně. Abych zbytečně neztrácela čas, vybírám ta ...
Za pár korun /17.03.10
Vegetariánské tvarohové karbanátky s přílohou

Vegetariánské tvarohové karbanátky s přílohou

Toto vegetariánské jídlo chutná naprosto všem. Je velmi chutné a můžete si ho dobře ...

Za pár korun /24.08.13
 

Nejnovější

Pejsek a kočička

Pejsek a kočička

Dětem hned lépe chutná, když jim chléb takto nazdobím. Alice Novotná, Benešov
Všehochuť /22.02.17
Domácí tiramisu

Domácí tiramisu

Trochu cukru můžeš přidat i do kávy.

Karolína Appeltová, Praha

Všehochuť /22.02.17
Italský koláč s ricottou

Italský koláč s ricottou

Hotový koláč necháme vychladnout a před podáváním můžeme ještě pocukrovat.

Alice ...

Všehochuť /22.02.17
Šlehačková stracciatella

Šlehačková stracciatella

Musí být při podávání důkladně vychlazená.

Jana Vaculová, Frýdlant nad Ostravicí

...
Sladký život /22.02.17
Pomerančový cheesecake

Pomerančový cheesecake

Dávala jsem si ho v Norimberku.

Lucie Nývltová, Boskovice

Sladký život /22.02.17
Babiččin koláč

Babiččin koláč

Je to velká dobrota, takhle to dělala babička.

Katka Miláčková, Praha

Škola vaření /21.02.17
Trojbarevné řezy

Trojbarevné řezy

Musí se krájet hodně ostrým nožem, aby měly pěkný tvar.

Ivana Bartušková, Luka ...

Sladký život /21.02.17
Srdce z lásky

Srdce z lásky

Lehký ovocný dort, který zvládnou i děti.

Anna Musilová, Nová Paka

Sladký život /21.02.17
Srdíčka s polevou

Srdíčka s polevou

Používám raději tmavou polevu, je výraznější.

Radka Kůrovcová, Trutnov

Sladký život /21.02.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1703

Máme rádi maso

Vepřové, jehněčí nebo hovězí? Ať si vzpomenete na jakékoliv masíčko...

více
zbabicinykuchyne

Z babiččiny kuchyně

Nové speciální vydání časopisu Pošli recept! Z babiččiny kuchyně je již nyní ve vašich oblíbených trafikách!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama