Reklama
Zapečený celer s uzeným
Fotogalerie:

Zapečený celer s uzeným

Božena Kolářová

Pouště

Je vynikající s bramborovou kaší. 

Božena Kolářová, Pouště 

Ingredience

  • Hlavní suroviny
  • 1 velký celer
  • trocha sůl
  • z jednoho citronu citronová šťáva
  • 200g uzené maso nebo šunka
  • 3 vejce
  • trocha strouhanka
  • trocha pepř
  • 1 kapie
  • 100g máslo

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Oloupaný celer uvaříme ve slané a citronovou šťávou okyselené vodě doměkka a nakrájíme na plátky. 

  2. Uzené maso jemně nakrájíme, spojíme vejci a strouhankou. Takto připravenou směsí potíráme plátky celeru. Srovnáme je do vymazané a vymaštěné zapékací mísy. Opepříme, ozdobíme kapií, pokapeme máslem a zapečeme. 

Pošli recept! 1/2012 (6.12.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Barevná kapsa se zeleninou

Barevná kapsa se zeleninou

Zeleninová náplň je krásně barevná. Ivana Černá, Praha
Za pár korun /12.03.15
Pečené brambory s tvarohovo-okurkovou omáčkou

Pečené brambory s tvarohovo-okurkovou omáčkou

Pokud chcete připravit rychlou a chutnou večeři, vyzkoušejte tento recept.

Tereza ...

Za pár korun /27.05.12
Bašta strýce Pepina

Bašta strýce Pepina

Bulgur je lámaná celozrnná pšenice. Snadno se připravuje.

 Jitka Jasná, ...

Za pár korun /20.10.15
Zapečené ryzce s dýní

Zapečené ryzce s dýní

Na této dobrotě si pochutnají i vegetariáni. 

Božena ...

Za pár korun /05.01.16
Smetanová žemlovka

Smetanová žemlovka

Babička mi vždycky horkou žemlovku na talíři polila máslem. Já místo toho dávám ...
Za pár korun /22.12.10
Masové koule se sýrem

Masové koule se sýrem

Menší porce vyhovují hlavně dětem.

Andrea Morávková, Studénka

Za pár korun /15.06.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu