Reklama
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Fotogalerie:

Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou

Iva Klodnerová

Svitavy
Je to jednoduché, ale moc dobré jídlo.
Iva Klodnerová, Svitavy

Ingredience

  • trocha tuk ztužený
  • 2 cibule
  • 300 g maso mleté
  • 1 protlak rajčatový
  • 5 lžic kečup
  • špetka tymián
  • špetka sůl
  • 5 listů bobkový list
  • špetka cukr krupice
  • 500 g těstoviny
  • 300 g sýr eidam

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Osmahneme cibuli‚ přimícháme mleté maso a osmahneme ho. Poté přidáme rajčatový protlak‚ kečup‚ tymián a bobkový list a vše důkladně promícháme. Směs dochutíme solí a špetkou cukru a chvíli povaříme.
  2. Uvařené těstoviny smícháme s masovou směsí‚ ze které jsme vyndali bobkové listy. Nastrouháme polovinu sýra. Směs strouhaným sýrem posypeme a asi 30 minut zapékáme. Při podávání posypeme zbývajícím sýrem.

Pošli recept! 12/2009 (11.11.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bílé fazole v chilli

Bílé fazole v chilli

Rychlý a levný recept na dobrou večeři. Rudolf Kristl, Havířov
Za pár korun /19.11.08
Párkový salát

Párkový salát

Rychlá‚ snadná a opravdu sytá večeře. Je naprosto ideální k dobrému ...
Za pár korun /29.12.10
Klasická rychlovka - šunkofleky

Klasická rychlovka - šunkofleky

Nemám nic proti vaření podle nových receptů, ale někdy prostě raději sáhnu po ...
Za pár korun /01.09.08
Sladkokyselé okurky

Sladkokyselé okurky

Nálev vyjde zhruba na 12 sklenic (700 ml).

Drahoslava Hudecká, Orlová

Za pár korun /15.03.13
Cuketové placky

Cuketové placky

Jsou výborné k večeři se sklenkou piva, ale neurazí ani návštěvu.
Lída Smolková, ...
Za pár korun /14.11.11
Hnízdečka s houbami

Hnízdečka s houbami

Kdo má rád, přidá salátový dresink.

Lída Guk, Pacov

Za pár korun /01.11.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu