Reklama
Zapečené petrželové těstoviny
Fotogalerie:

Zapečené petrželové těstoviny

Dominika Tučková
Dominika Tučková
Sadská

Lehký chutný pokrm.

Dominika Tučková, Sadská

Ingredience

  • 500 g kuřecí prsa
  • 1 svazek jarní cibulka
  • 1 hrst petržel
  • podle chuti petrželová nat
  • vajíčko
  • 200 ml mléko
  • 80 g sýr eidam ( nebo jiný sýr podle chuti )
  • 250 g těstoviny
  • sůl
  • sojová omáčká

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Nakrájíme si petržel, kuřecí maso na menší kousky a cibulku. Vše orestujeme na pánvi s kapkou sojovky a soli. Podlijeme vodou a chvilku vaříme, dokud petržel nezměkne.

  2. V hrníčku rozkvedláme vajíčko s mlékem, petrželovou natí, solí a nastrouhaným sýrem. Uvaříme těstoviny podle návodu na obalu.

  3. Těstoviny smícháme s masovou směsí a vajíčkem, vylijeme do pečící misky a pečeme cca 30 minut při 180 °C.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Křupavá krkovička s kaší

Křupavá krkovička s kaší

Radka Vobecká, Roudnice nad Labem
Za pár korun /22.09.18
Krekry se šunkovou pěnou

Krekry se šunkovou pěnou

Rychlé a velmi efektní pohoštění pro návštěvu.
Libuše Vichrová, Deštná
Za pár korun /31.10.08
Hovězí maso na špejli

Hovězí maso na špejli

V teplých dnech rádi grilujeme na zahradě a kromě obvyklých steaků nebo ryb ...
Za pár korun /21.05.12
Peciválky

Peciválky

Tuhle lahůdku dělala už moje babička.
Marie Jelínková, Třebíč
Za pár korun /04.08.11
Bílé fazole v chilli

Bílé fazole v chilli

Rychlý a levný recept na dobrou večeři.
Rudolf Kristl, Havířov
Za pár korun /19.11.08
Snadný dortíček se želatinou

Snadný dortíček se želatinou

Po ztuhnutí jej zdobím čerstvou mátou.

Kristýna Ambrožová, Třinec

Za pár korun /16.07.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu