Reklama
Zapečené petrželové těstoviny
Fotogalerie:

Zapečené petrželové těstoviny

Dominika Tučková
Dominika Tučková
Sadská

Lehký chutný pokrm.

Dominika Tučková, Sadská

Ingredience

  • 500 g kuřecí prsa
  • 1 svazek jarní cibulka
  • 1 hrst petržel
  • podle chuti petrželová nat
  • vajíčko
  • 200 ml mléko
  • 80 g sýr eidam ( nebo jiný sýr podle chuti )
  • 250 g těstoviny
  • sůl
  • sojová omáčká

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Nakrájíme si petržel, kuřecí maso na menší kousky a cibulku. Vše orestujeme na pánvi s kapkou sojovky a soli. Podlijeme vodou a chvilku vaříme, dokud petržel nezměkne.

  2. V hrníčku rozkvedláme vajíčko s mlékem, petrželovou natí, solí a nastrouhaným sýrem. Uvaříme těstoviny podle návodu na obalu.

  3. Těstoviny smícháme s masovou směsí a vajíčkem, vylijeme do pečící misky a pečeme cca 30 minut při 180 °C.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kapusta s uzeným

Kapusta s uzeným

Nejlépe chutná s vařenými brambory. Václav Vomáčka, Městec Králové
Za pár korun /20.10.13
Papriky plněné těstovinami

Papriky plněné těstovinami

Jsou výborné s bramborovou kaší.

Aneta Vavrová, Hradec Králové

Za pár korun /08.01.16
S pekingským zelím a nudlemi

S pekingským zelím a nudlemi

Měla by být po chilli trošku ostřejší. 

Jiřina Volfová, Uherské ...

Za pár korun /29.02.16
Nudle se špenátem

Nudle se špenátem

Jako většina žen musím denně vařit, děti mají hlad, sotva za nimi zaklapnou dveře ...
Za pár korun /23.09.08
Čalamáda z gigant kedluben

Čalamáda z gigant kedluben

Jsem docela labužnice a potrpím si na to, aby jídlo mělo výraznou chuť. Pokud ...
Za pár korun /12.12.08
Domácí sekaná

Domácí sekaná

Chutná klasika.
Eva Výtisková, Turnov
Za pár korun /15.12.08
 

Nejnovější

Medový bůček pečený na cibuli

Medový bůček pečený na cibuli

Podle receptu Marcely Hlavsové z Prahy
Škola vaření /17.01.18
Jablkové müsli řezy

Jablkové müsli řezy

Připraveno podle receptu

Michaely Pivoňkové z Krnova

Zdravě a chutně /17.01.18
Špagetový koláč

Špagetový koláč

Připraveno podle receptu

Kamily Nové z Hulína

Všehochuť /17.01.18
Prasátka

Prasátka

Soňa Kamenská, Banská Bystrica

Všehochuť /17.01.18
Pizza čtyři roční období

Pizza čtyři roční období

Upečeno podle receptu

Mirky Hejdové z Karlových Varů

Všehochuť /15.01.18
Hermelínový koláč

Hermelínový koláč

Připraveno podle receptu

Anny Douškové z Holic

Za pár korun /12.01.18
Tvarohový moučník s ovocem

Tvarohový moučník s ovocem

Milada Zámečníková, Děčín

Sladký život /12.01.18
Starodávné škvarkové koláčky

Starodávné škvarkové koláčky

Libor Velan, Bystřice pod Lopeníkem

Škola vaření /11.01.18
Koláč s vejci a špenátem

Koláč s vejci a špenátem

Božena Kolářová, Pouště

Vaříme express /11.01.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Levné dobroty

Znáte rčení „za málo peněz hodně muziky“? Tato věta se pro mě po Vánocích stává kuchařskou mantrou. V lednu mi vždy připadá, že si moje fantazie vzala dovolenou a účet si fouká bolístky.

více
PosliRecept_extraspecial1712_copy

Pošli recept extra speciál Cukroví

Každý rok po svátcích se dušuji, že příští Vánoce pečení cukroví omezím na minimum. ‚‚Dva tři druhy a dost,‘‘...

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama