Reklama
Reklama
Zapečené kuřecí řízečky
Fotogalerie:

Zapečené kuřecí řízečky


Velice jednoduchý pokrm, kterým zajisté příjemně překvapíte nejen svou rodinu!
Lucie Pintrová, Praha

Ingredience

  • 500 g kuřecí řízky stehenní
  • 3 vejce na tvrdo
  • 3 párky
  • 3 cibule červená i bílá
  • 1 tatarská omáčka
  • 100 g plátkový sýr
  • olej na vymazání plechu
  • sůl a pepř podle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Vykostěná kuřecí stehýnka (můžou být i prsa) rozklepeme, posolíme a opepříme. Vložíme na plech vymazaný olejem. Na maso pokládáme předem uvařená, na kolečka nakrájená vajíčka a párky. Na každý kousek masa položíme plátek sýra.
  2. Takto připravené masíčko zalijeme tatarskou omáčkou. Nakonec nakrájíme cibuli na plátky, kterými zasypeme maso. Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 °C 45 minut. Podáváme např. se šťouchanými bramborami.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Brambory se šunkou pečené na mořské soli

Brambory se šunkou pečené na mořské soli

Na jaře můžeš špenát nahradit mladými kopřivami. Zuzana Jílková, Kolín
Za pár korun /16.05.13
Kuřecí játra s těstovinami

Kuřecí játra s těstovinami

Tato směs do pekáče je levná a dobrá.
Jitka Kottová, Prachatice
Za pár korun /02.07.09
Zapečený knedlík

Zapečený knedlík

Když nevíš, jak spotřebovat zbytky.

Martina Antalová, Odolena Voda

Za pár korun /03.08.12
Fazolový guláš

Fazolový guláš

Moukou nezahušťuji, není to zdravé.

Libuše Hlaváčová, Brno

Za pár korun /13.08.16
Špízy s cuketou a paprikou

Špízy s cuketou a paprikou

Anna Holá, Plzeň

Za pár korun /28.02.18
Zapečené petrželové těstoviny

Zapečené petrželové těstoviny

Lehký chutný pokrm.

Dominika Tučková, Sadská

Za pár korun /28.06.13
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama