Reklama
Zapečené kuřecí řízečky
Fotogalerie:

Zapečené kuřecí řízečky


Velice jednoduchý pokrm, kterým zajisté příjemně překvapíte nejen svou rodinu!
Lucie Pintrová, Praha

Ingredience

  • 500 g kuřecí řízky stehenní
  • 3 vejce na tvrdo
  • 3 párky
  • 3 cibule červená i bílá
  • 1 tatarská omáčka
  • 100 g plátkový sýr
  • olej na vymazání plechu
  • sůl a pepř podle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Vykostěná kuřecí stehýnka (můžou být i prsa) rozklepeme, posolíme a opepříme. Vložíme na plech vymazaný olejem. Na maso pokládáme předem uvařená, na kolečka nakrájená vajíčka a párky. Na každý kousek masa položíme plátek sýra.
  2. Takto připravené masíčko zalijeme tatarskou omáčkou. Nakonec nakrájíme cibuli na plátky, kterými zasypeme maso. Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 °C 45 minut. Podáváme např. se šťouchanými bramborami.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zelný nákyp

Zelný nákyp

Nákyp zvládne připravit k obědu i každý mužský. Je to jídlo, které hotové ...
Za pár korun /19.11.08
Okurkový salát

Okurkový salát

V sezoně je spousta okurek. Připrav si z nich výborný salát na zimu.
Helena Macková, ...
Za pár korun /19.11.10
Falešný segedín

Falešný segedín

Místo mletého použij sekanou nebo párky.
Alena Procházková, Chřibská
Za pár korun /05.05.11
Sójové boby zapečené s pórkem a nivou

Sójové boby zapečené s pórkem a nivou

Jídlo, které zasytí a navíc skvěle chutná.

Radana Gregorková, Olomouc

Za pár korun /15.05.16
Masové koule se sýrem

Masové koule se sýrem

Menší porce vyhovují hlavně dětem.

Andrea Morávková, Studénka

Za pár korun /15.06.14
Salám s malými rajčátky

Salám s malými rajčátky

Servíruji jej přímo v zavařovací sklenici, mám na tento salát jednu ozdobnou.

Larisa ...

Za pár korun /25.01.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu