Reklama
Zapečené bolognese
Fotogalerie:

Zapečené bolognese

Hana Koptová

Doksy
Nabízím osvědčený recept na těstoviny.
Hana Koptová, Doksy

Ingredience

  • sýr
  • podravka
  • 1 cibule
  • 1 plechovka rajčata
  • 1 šlehačka
  • 1 lžíce mouka hladká
  • těstoviny
  • 3 stroužky česnek
  • 250 g maso vepřové mleté
  • 4 lžíce kečup

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

65 Kč

Postup přípravy

  1. Vřetýnka uvaříme. Na oleji zpěníme cibulku a přidáme maso. Osolíme, opepříme a okořeníme. Když je maso řádně opečené, přidáme drcený česnek a majoránku. Ještě chvíli restujeme. Pak zalijeme rajčaty s kečupem a lžící hladké mouky. Omáčku necháme vychladit a poté přilijeme smetanu. Přisypeme vřetýnka a směs dáme do formy a zasypeme sýrem. Pečeme 25 minut.

Pošli recept! 9/2007 (15.8.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Fazole se zeleninou

Fazole se zeleninou

Podáváme s vařenými vejci a chlebem. Jana Remková, Orlová-Lutyně
Za pár korun /26.04.15
Kuřecí játra s těstovinami

Kuřecí játra s těstovinami

Tato směs do pekáče je levná a dobrá.
Jitka Kottová, Prachatice
Za pár korun /02.07.09
Jatýrka v jarní zelenině

Jatýrka v jarní zelenině

Příprava je rychlá a snadná, svěží barvy na talíři jsou ideální pro jarní...
Za pár korun /31.08.12
Aspik z velikonočních vajec

Aspik z velikonočních vajec

No není to přímo ideální jarní pochoutka? Navíc tak spotřebujeme vykoledovaná ...

Za pár korun /11.03.17
Čínská polévka

Čínská polévka

Zeleninovou polévku s houbami a pikantním kari kořením doplňují těstovinové nudle.
Za pár korun /30.06.16
Jablkovo-tvarohový nákyp

Jablkovo-tvarohový nákyp

Nákyp by se měl jíst ještě teplý.
Helena Vebrová, Kolín
Za pár korun /14.11.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu