Ingredience
- sýr
- podravka
- 1 cibule
- 1 plechovka rajčata
- 1 šlehačka
- 1 lžíce mouka hladká
- těstoviny
- 3 stroužky česnek
- 250 g maso vepřové mleté
- 4 lžíce kečup
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Vřetýnka uvaříme. Na oleji zpěníme cibulku a přidáme maso. Osolíme, opepříme a okořeníme. Když je maso řádně opečené, přidáme drcený česnek a majoránku. Ještě chvíli restujeme. Pak zalijeme rajčaty s kečupem a lžící hladké mouky. Omáčku necháme vychladit a poté přilijeme smetanu. Přisypeme vřetýnka a směs dáme do formy a zasypeme sýrem. Pečeme 25 minut.