Reklama
Zapečená  vřeténka
Fotogalerie:

Zapečená vřeténka

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Doporučuji všem tyto skvělé těstoviny.
Hana Koptová, Doksy

Ingredience

  • vřetena těstoviny
  • rajčata
  • sýr
  • 1 cibule
  • 3-4 stroužky česnek
  • smetana
  • majoránka
  • mouka hladká
  • 250 g maso vepřové mleté
  • 4 lžíce kečup

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

64 Kč

Postup přípravy

  1. Vřeténka uvaříme. Na oleji zpěníme cibulku a k ní přidáme mleté maso. Osolíme, opepříme, okořeníme podravkou. K opečenému masu přidáme rozdrcený česnek a majoránku.  Orestujeme a  zalijeme pasírovanými rajčaty s kečupem a lžící hladké mouky. Omáčku trochu vychladíme a přilijeme smetanu. Přisypeme vřeténka a promícháme. Tuto směs dáme do  vysypané formy a hodně zasypeme sýrem. Pečeme při 180 °C asi 20–25 min.

Pošli recept! 7/2007 (13.6.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Domácí bagel se žervé

Domácí bagel se žervé

Čerstvé jsou nejlepší Podle receptu Heleny ...
Za pár korun /24.02.19
Celerová pomazánka

Celerová pomazánka

Dopřej si svačinu plnou vitamninů.
Jan Kos, Náchod
Za pár korun /23.12.11
Nakládané masové kuličky

Nakládané masové kuličky

Ještě čerstvé pečivo a víno a můžeš hodovat.

Jitka Slavíčková, Mladá Boleslav

Za pár korun /06.07.17
Staročeské zapečené brambory

Staročeské zapečené brambory

Staročeská pochoutka, která skvěle chutná a zasytí. Mňamka pro báječný a levný ...
Za pár korun /09.03.12
Cibulový koláč

Cibulový koláč

Jí se teplý i studený.

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Za pár korun /26.10.16
Plněné tortilly

Plněné tortilly

Všechny chutě se žárem pěkně spojí.

Veronika Marková, Český Těšín

Za pár korun /12.07.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu