Zapečená kolínka na zelenině s uzeninou
Fotogalerie:
 

Zapečená kolínka na zelenině s uzeninou

Lucie Doubravová

Vamberk
Tato rychlá‚ chutná a levná dobrota k obědu či k večeři udělá radost každému hladovému človíčkovi. Oceníte ji, hlavně když potřebujete rychle připravit vydatné papání pro spoustu hladových krků. Určitě se touto dobrotou všem zavděčíte.
Lucie Doubravová, Vamberk

Ingredience

  • 50 g máslo
  • 1 ks cibule
  • 1 ks zelenina pod svíčkovou
  • 300 g salám gothajský
  • 1/2 sáčku tymián
  • 500 g těstoviny
  • 250 g kečup

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Na pánvi necháme rozehřát máslo a dozlatova osmažíme najemno nakrájenou cibulku. Poté přidáme zeleninu pod svíčkovou‚ nejchutnější je krájená na proužky‚ dále salám a opět smažíme do změknutí. Do hotové směsi zamícháme tymián‚ již nesmažíme‚ pouze necháme prohřát.
  2. krok2 Během přípravy zeleninové směsi jsme si uvařili těstoviny podle návodu na obalu. Nejvhodnější jsou kolínka.
  3. krok3 Když máme veškeré ingredience nachystané‚ smícháme je řádně v hrnci s kečupem. Kečup přidáme podle chuti‚ aby se nám těstoviny nezdály suché a měly říz.
  4. krok4 Promíchanou směs dáme do pekáče‚ který není třeba vymazávat.
  5. Zapékáme asi 5 minut, než se vytvoří zlatavá kůrčička. Můžeme ještě přidat strouhaný sýr. Podáváme.

Pošli recept! - Speciál - Těstoviny a rýže (26.5.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapékaný celer

Zapékaný celer

Pro vegetariány sice toto jídlo není, ale ostatním určitě zachutná. Lucie ...
Za pár korun /05.05.13
Brokolice zapečená s houbami

Brokolice zapečená s houbami

Dá se připravit i z hub mražených.

Božena Kolářová, Pouště

Za pár korun /20.06.14
Těstoviny z remosky

Těstoviny z remosky

Remoska je skvělá, nedám na ni dopustit.

Anna Schmidtová, Tábor

Za pár korun /20.03.15
Plněné tortilly

Plněné tortilly

Všechny chutě se žárem pěkně spojí.

Veronika Marková, Český Těšín

Za pár korun /12.07.16
Těstoviny se zeleninou

Těstoviny se zeleninou

Zvládne je každý...
Pavla Cseyteyová, Netolice
Za pár korun /08.12.08
Bílý chřest zapečený v kukuřičném bešamelu a strouhance s uzenou paprikou

Bílý chřest zapečený v kukuřičném bešamelu a strouhance s uzenou paprikou

Tento netradičně upravený chřest je prostě vynikající.

Ivana Černá, Praha

Za pár korun /28.03.17
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama