Reklama
Zapečená kolínka na zelenině s uzeninou
Fotogalerie:
 

Zapečená kolínka na zelenině s uzeninou

Lucie Doubravová

Vamberk
Tato rychlá‚ chutná a levná dobrota k obědu či k večeři udělá radost každému hladovému človíčkovi. Oceníte ji, hlavně když potřebujete rychle připravit vydatné papání pro spoustu hladových krků. Určitě se touto dobrotou všem zavděčíte.
Lucie Doubravová, Vamberk

Ingredience

  • 50 g máslo
  • 1 ks cibule
  • 1 ks zelenina pod svíčkovou
  • 300 g salám gothajský
  • 1/2 sáčku tymián
  • 500 g těstoviny
  • 250 g kečup

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Na pánvi necháme rozehřát máslo a dozlatova osmažíme najemno nakrájenou cibulku. Poté přidáme zeleninu pod svíčkovou‚ nejchutnější je krájená na proužky‚ dále salám a opět smažíme do změknutí. Do hotové směsi zamícháme tymián‚ již nesmažíme‚ pouze necháme prohřát.
  2. krok2 Během přípravy zeleninové směsi jsme si uvařili těstoviny podle návodu na obalu. Nejvhodnější jsou kolínka.
  3. krok3 Když máme veškeré ingredience nachystané‚ smícháme je řádně v hrnci s kečupem. Kečup přidáme podle chuti‚ aby se nám těstoviny nezdály suché a měly říz.
  4. krok4 Promíchanou směs dáme do pekáče‚ který není třeba vymazávat.
  5. Zapékáme asi 5 minut, než se vytvoří zlatavá kůrčička. Můžeme ještě přidat strouhaný sýr. Podáváme.

Pošli recept! - Speciál - Těstoviny a rýže (26.5.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vepřové maso s kysaným zelím

Vepřové maso s kysaným zelím

Rychlé, jednoduché a chutné jídlo, které dobře zasytí. Lenka Trnková, Ostrava
Za pár korun /04.01.14
Kuřecí očka s omáčkou a domácími hranolky

Kuřecí očka s omáčkou a domácími hranolky

Domácí hranolky jsou levnější.

Marcela Pilchová, Nýdek

Za pár korun /14.09.13
Bramborové placky

Bramborové placky

Při tvoření placek si máčej ruce ve vodě.

Veronika Henschová, Litoměřice

Za pár korun /19.01.13
Bramborové zlaťáky

Bramborové zlaťáky

Jednoduchá, chutná a rychlá úprava brambor.
Lenka Vašutová, Litoměřice
Za pár korun /29.08.11
Cuketové placky

Cuketové placky

Jsou výborné k večeři se sklenkou piva, ale neurazí ani návštěvu.
Lída Smolková, ...
Za pár korun /14.11.11
Šunkové závitky s česnekem

Šunkové závitky s česnekem

I když je tam česnek, který dětem moc nejede, tyhle závitky jim chutnají.

Natalija ...

Za pár korun /08.12.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu