Reklama
Zapečená kolínka na zelenině s uzeninou
Fotogalerie:
 

Zapečená kolínka na zelenině s uzeninou

Lucie Doubravová

Vamberk
Tato rychlá‚ chutná a levná dobrota k obědu či k večeři udělá radost každému hladovému človíčkovi. Oceníte ji, hlavně když potřebujete rychle připravit vydatné papání pro spoustu hladových krků. Určitě se touto dobrotou všem zavděčíte.
Lucie Doubravová, Vamberk

Ingredience

  • 50 g máslo
  • 1 ks cibule
  • 1 ks zelenina pod svíčkovou
  • 300 g salám gothajský
  • 1/2 sáčku tymián
  • 500 g těstoviny
  • 250 g kečup

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Na pánvi necháme rozehřát máslo a dozlatova osmažíme najemno nakrájenou cibulku. Poté přidáme zeleninu pod svíčkovou‚ nejchutnější je krájená na proužky‚ dále salám a opět smažíme do změknutí. Do hotové směsi zamícháme tymián‚ již nesmažíme‚ pouze necháme prohřát.
  2. krok2 Během přípravy zeleninové směsi jsme si uvařili těstoviny podle návodu na obalu. Nejvhodnější jsou kolínka.
  3. krok3 Když máme veškeré ingredience nachystané‚ smícháme je řádně v hrnci s kečupem. Kečup přidáme podle chuti‚ aby se nám těstoviny nezdály suché a měly říz.
  4. krok4 Promíchanou směs dáme do pekáče‚ který není třeba vymazávat.
  5. Zapékáme asi 5 minut, než se vytvoří zlatavá kůrčička. Můžeme ještě přidat strouhaný sýr. Podáváme.

Pošli recept! - Speciál - Těstoviny a rýže (26.5.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Jitčina červená řepa

Jitčina červená řepa

Recept mám od kolegyně z práce. Josef Bartušek, Luka nad Jihlavou
Za pár korun /11.04.16
Sójové boby zapečené s pórkem a nivou

Sójové boby zapečené s pórkem a nivou

Jídlo, které zasytí a navíc skvěle chutná.

Radana Gregorková, Olomouc

Za pár korun /15.05.16
Kuřecí rizoto s paprikami

Kuřecí rizoto s paprikami

Je levné, rychlé a výborné.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Za pár korun /28.07.15
Hříbky s rajčaty a tymiánem

Hříbky s rajčaty a tymiánem

Už se těším, až zase začne houbová sezona.

Božena Kolářová, Pouště

Za pár korun /11.08.15
Zeleninové těstoviny

Zeleninové těstoviny

Jsem zatím začínající kuchařkou, a tak se nepouštím do příliš složitých a drahých...
Za pár korun /21.07.08
Ledvinky s rýží

Ledvinky s rýží

Proč občas neochutnat něco z klasické kuchyně? Jídla z vnitřností jsou velmi levná.
...
Za pár korun /21.02.13
 

Nejnovější

Domácí libečkové pesto

Domácí libečkové pesto

Když mi přijde, že má slaný pokrm nevýraznou chuť, hned do něj přidám toto ...
Škola vaření /23.08.17
Houbový štrúdl

Houbový štrúdl

Listové těsto se k houbám hodí.

Barbora Slánská, Chrudim

Škola vaření /23.08.17
Špaldové kakaové palačinky s tvarohem a borůvkami

Špaldové kakaové palačinky s tvarohem a borůvkami

Pečeme na pánvi jen s kapkou oleje.

Romana Rubášová, Klatovy

Vaříme express /23.08.17
Jablečné koláčky z listového těsta

Jablečné koláčky z listového těsta

Výborná alternativa klasického závinu.

Eva Kropáčková, Pardubice

Sladký život /23.08.17
Piškotový koláč s ovocem

Piškotový koláč s ovocem

Lesní plody mám vždy zamražené do zásoby, ráda s nimi peču koláče.

Božena ...

Sladký život /23.08.17
Rybízové řezy

Rybízové řezy

Je to rychlý sváteční moučník.

Hana Šátralová, Praha

Sladký život /23.08.17
Těstovinový nákyp

Těstovinový nákyp

Po nandání na talíře jen ozdobíme bazalkou.

Alena Votýpková, Most

Škola vaření /22.08.17
Lilky na celý rok

Lilky na celý rok

Pestrobarevná zeleninová zásoba na zimu.

Jitka Pavlíková, Strakonice

Škola vaření /22.08.17
Kynuté meruňkové knedlíky

Kynuté meruňkové knedlíky

S tvarohem jsou nejlepší, ale i mák je dobrý.

Jarmila Otřísalová, Staré ...

Škola vaření /22.08.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special_1708_smal

Prázdninová kuchařka

Letní prázdniny jsou nejhektičtějším obdobím v roce. Cesty, návštěvy a výlety jsou na denním pořádku..

více
pr_speciallretro

Extra speciál Retro kuchařka

Vědci potvrdili, že většina vzpomínek je spojená s nějakou vůní. Zkus zavřít oči a zavzpomínej na babiččinu kuchyni. Co se ti vybaví?

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama