Reklama
Zapečená kolínka na zelenině s uzeninou
Fotogalerie:
 

Zapečená kolínka na zelenině s uzeninou

Lucie Doubravová

Vamberk
Tato rychlá‚ chutná a levná dobrota k obědu či k večeři udělá radost každému hladovému človíčkovi. Oceníte ji, hlavně když potřebujete rychle připravit vydatné papání pro spoustu hladových krků. Určitě se touto dobrotou všem zavděčíte.
Lucie Doubravová, Vamberk

Ingredience

  • 50 g máslo
  • 1 ks cibule
  • 1 ks zelenina pod svíčkovou
  • 300 g salám gothajský
  • 1/2 sáčku tymián
  • 500 g těstoviny
  • 250 g kečup

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Na pánvi necháme rozehřát máslo a dozlatova osmažíme najemno nakrájenou cibulku. Poté přidáme zeleninu pod svíčkovou‚ nejchutnější je krájená na proužky‚ dále salám a opět smažíme do změknutí. Do hotové směsi zamícháme tymián‚ již nesmažíme‚ pouze necháme prohřát.
  2. krok2 Během přípravy zeleninové směsi jsme si uvařili těstoviny podle návodu na obalu. Nejvhodnější jsou kolínka.
  3. krok3 Když máme veškeré ingredience nachystané‚ smícháme je řádně v hrnci s kečupem. Kečup přidáme podle chuti‚ aby se nám těstoviny nezdály suché a měly říz.
  4. krok4 Promíchanou směs dáme do pekáče‚ který není třeba vymazávat.
  5. Zapékáme asi 5 minut, než se vytvoří zlatavá kůrčička. Můžeme ještě přidat strouhaný sýr. Podáváme.

Pošli recept! - Speciál - Těstoviny a rýže (26.5.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Chřestové rizoto

Chřestové rizoto

Ještě lepší bude, když dlouhozrnnou rýži nahradíš speciální rýží arborio, která ...
Za pár korun /07.06.13
Rýžové suflé s brokolicí

Rýžové suflé s brokolicí

Rýžové mlsání nejen za tepla, ale i studena.

Veronika Marková, Český Těšín

Za pár korun /25.06.13
Špagety s párky

Špagety s párky

Dělala jsem je ze dvou druhů párků a kupodivu ani jednou nepraskly.

Vladimíra ...

Za pár korun /22.01.15
Zapečený květák

Zapečený květák

Když žena odjede do lázní, nezbývá mi nic jiného než se postavit ke sporáku. Vařím ...
Za pár korun /19.08.09
Falešné lasagne

Falešné lasagne

Zkuste jednodušší variantu mého přítele.

Jana Boháčová, Děčín

Za pár korun /22.07.14
Bramborový salát s řapíkatým celerem

Bramborový salát s řapíkatým celerem

Salát je velmi lahodný a krásně křupavý. Máme jej u nás doma moc rádi.

...

Za pár korun /04.08.14
 

Nejnovější

Vánoce zdravě: 3 tipy na vánoční cukroví, po kterém nepřiberete

Vánoce zdravě: 3 tipy na vánoční cukroví, po kterém nepřiberete

Přestože na Vánoce si chce každý dopřát dobré jídlo, kila cukru a tuku nejsou zrovna ...
Všehochuť /12.12.19
Pistáciová srdíčka

Pistáciová srdíčka

Z lásky k našim blízkým

Podle receptu Sylvie Hoškové z Mladé ...

Sladký život /22.11.19
Plněný adventní věnec

Plněný adventní věnec

Jiřina Vurbsová, Kadaň

Všehochuť /21.11.19
Likér z ledových kaštanů

Likér z ledových kaštanů

Aneta Bartušková, Luka nad Jihlavou

Všehochuť /20.11.19
Tvarohová štóla

Tvarohová štóla

Podle receptu

Věry Veselé z Havířova

Sladký život /20.11.19
Bílkové vánoční bábovičky

Bílkové vánoční bábovičky

Když zavoní purpura

Podle receptu Jany Hůlkové z Tábora

Sladký život /18.11.19
Dýňový závin s kokosem

Dýňový závin s kokosem

Lehký a krásně křehký

Tereza Mrowiecová, Karviná

Sladký život /02.11.19
Ořechové tartaletky

Ořechové tartaletky

Romana Rubášová, Klatovy

Sladký život /02.11.19
Jablkový koláč s mákem

Jablkový koláč s mákem

Božena Kolářová, Pouště

Sladký život /02.11.19
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama