Reklama
Reklama
Zapečená cuketová nádivka s bramborem
Fotogalerie:

Zapečená cuketová nádivka s bramborem

Martina Hejnyšová
Martina Hejnyšová
Praha 9 Letňany

Rychlé, levné, chutné!

Martina Hejnyšová, Praha

Ingredience

  • 1 středně velká cuketa
  • 2-3 vejce
  • 200 g párky
  • 1 cibule
  • 200 g tvrdý sýr
  • 1 hrnek hrubá mouka
  • 1/4 hrnku olej
  • dle chuti sůl, pepř, majoránka, česnek

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

55 Kč

Postup přípravy

  1. Cuketu oloupeme a nastrouháme nahrubo do větší mísy. Přidáme nakrájenou cibuli a párky.
  2. Část sýru nastrouháme nebo nakrájíme na kostičky. Přidáme mouku, olej, vejce. Zamícháme a ochutíme solí, pepřem, majoránkou a česnekem.
  3. Přendáme do zapékací mísy. Navrch posypeme zbytkem sýra nebo rozprostřeme plátky. Pečeme cca 30 minut při 200 °C. Podáváme s bramborem.  


Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zeleninová pochoutka

Zeleninová pochoutka

Náplň může být vždy jiná, záleží na sezoně. Veronika Marková, Český ...
Za pár korun /20.10.17
Biozelňačka

Biozelňačka

Je výborná do chladných dnů.

Anna Jánská, Opava

Za pár korun /16.10.13
Zapečené rajčatové brambory

Zapečené rajčatové brambory

Příjemná obměna klasických zapečených brambor tě jistě překvapí.

Martina ...

Za pár korun /03.09.12
Petrželové knedlíčky s droždím

Petrželové knedlíčky s droždím

Vývar z králíka je ještě lepší než slepičí.

Božena Kolářová, Pouště

Za pár korun /19.04.15
Papriky plněné zelím

Papriky plněné zelím

Hodí se jako příloha k masu i bramborám.

Kateřina Holá, Kroměříž

Za pár korun /26.04.16
Pomazánka z kysaného zelí

Pomazánka z kysaného zelí

Zdravá a rychlá večeře, když se ti nechce vařit.
Helena Macková, Vsetín
Za pár korun /06.05.11
 

Nejnovější

Ragú z kapra se zeleninou

Ragú z kapra se zeleninou

Kapr jak ho neznáš Podle receptu Jany Sedláčkové z Lanškrouna
Zdravě a chutně /08.12.18
Čokoládový věnec

Čokoládový věnec

Vločky můžeš koupit

Podle receptu Veroniky Cháberové z Rokycan

Všehochuť /08.12.18
Katalánská roláda

Katalánská roláda

Aneb ‚‚cikánský rukáv‘‘

Eva Navrátilová, Vlašim

Všehochuť /08.12.18
Babiččina vánočka

Babiččina vánočka

Marie Staňková, Pardubice

Škola vaření /07.12.18
Kapr s houbovými placičkami

Kapr s houbovými placičkami

Lenka Majorová, Zlín

Všehochuť /07.12.18
Pravý vídeňský závin

Pravý vídeňský závin

Sylva Krejcarová, Beroun

Všehochuť /07.12.18
Medailonky na sušených rajčatech

Medailonky na sušených rajčatech

Podle receptu

Tomáše Hejkala z Karviné

Všehochuť /07.12.18
Ořechové chrastí

Ořechové chrastí

Bohuslava Čeganová, Ostrava

Sladký život /07.12.18
Valašská štědrovka

Valašská štědrovka

Eva Filipková, Znojmo

Škola vaření /06.12.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Cukroví

Silně a lahodně
rohlíčky po domě voní,
stále voní.
Nikdo si nevšímá,
jak jeho dieta mění se v dým.
Nejenom k cukroví
strávníci hladoví se skloní a přivoní,
dejme si decinku,
za malou chvilinku
připijem pospolu
na veselou vánoční noc. 

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama