Reklama
Zapečená cuketová nádivka s bramborem
Fotogalerie:

Zapečená cuketová nádivka s bramborem

Martina Hejnyšová
Martina Hejnyšová
Praha 9 Letňany

Rychlé, levné, chutné!

Martina Hejnyšová, Praha

Ingredience

  • 1 středně velká cuketa
  • 2-3 vejce
  • 200 g párky
  • 1 cibule
  • 200 g tvrdý sýr
  • 1 hrnek hrubá mouka
  • 1/4 hrnku olej
  • dle chuti sůl, pepř, majoránka, česnek

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

55 Kč

Postup přípravy

  1. Cuketu oloupeme a nastrouháme nahrubo do větší mísy. Přidáme nakrájenou cibuli a párky.
  2. Část sýru nastrouháme nebo nakrájíme na kostičky. Přidáme mouku, olej, vejce. Zamícháme a ochutíme solí, pepřem, majoránkou a česnekem.
  3. Přendáme do zapékací mísy. Navrch posypeme zbytkem sýra nebo rozprostřeme plátky. Pečeme cca 30 minut při 200 °C. Podáváme s bramborem.  


Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Párky v listovém těstě

Párky v listovém těstě

Budou je zbožňovat děti i dospělí. Alena Machalová, Rožnov
Za pár korun /03.02.10
Bramborovo-kedlubnový nákyp

Bramborovo-kedlubnový nákyp

Nezatíží žaludek ani peněženku.

Veronika Marková, Český Těšín

Za pár korun /29.03.14
Houbové mističky

Houbové mističky

Elegantní předkrm se stane ozdobou tvého stolu. 

Hana Veselá, Příbram 

Za pár korun /07.02.12
Česneková pomazánka na chlebíčky

Česneková pomazánka na chlebíčky

Po takové česnekové bombě na tebe bacily neskočí.
Ladislav Vesecký, Zlaté Hory
Za pár korun /21.07.12
Kuřecí játra na smetaně

Kuřecí játra na smetaně

Hodí se k nim rýže.

Lucie Maňáková, Praha

Za pár korun /11.03.16
Chalupářská bašta

Chalupářská bašta

Přijde nám k chuti, je jednoduchá a rychle hotová.
Jaroslava Horáková, ...
Za pár korun /15.12.08
 

Nejnovější

Rýžový nákyp s meruňkami

Rýžový nákyp s meruňkami

Jako oběd nebo večeře nasladko je nedostižný. Alžběta Hrdinková, Chrudim
Škola vaření /29.04.17
Lasagne se zeleninou a sýrem

Lasagne se zeleninou a sýrem

Lasagne mám vždy po ruce ve spíži. Toto je jedna z mých nejoblíbenějších ...

Všehochuť /29.04.17
Rajčata plněná těstovinovou rýží

Rajčata plněná těstovinovou rýží

Možná se zdají složitá na přípravu, ale opak je pravdou. Náplň je za chvíli a ...

Škola vaření /28.04.17
Lasagne s tuňákem a rajčaty

Lasagne s tuňákem a rajčaty

Ryby připravuji často a ráda na mnoho způsobů.

Petra Čertová, Ústí nad Labem

Všehochuť /28.04.17
Fusilli s vepřovými nudličkami

Fusilli s vepřovými nudličkami

Oblíbená vřetýnka připravuji nejraději s touto omáčkou.

Miroslava Krátká, ...

Za pár korun /27.04.17
Tvarohové šišky

Tvarohové šišky

Lahůdka, kterou milují děti i dospělí.

Renata Hormanová, České Budějovice

Škola vaření /27.04.17
Tortellini s kuřecím a zeleninou

Tortellini s kuřecím a zeleninou

Výborný oběd plný samých dobrot a vonící kořením.

Jaromíra Skočílková, Skuteč

...
Škola vaření /27.04.17
Těstoviny v bazalkovo-česnekovém pestu

Těstoviny v bazalkovo-česnekovém pestu

Tuto dobrotu lze ještě osvěžit oblohou z libovolné zeleniny. Kdo má raději ...

Vaříme express /27.04.17
Tagliatelle po italsko-švédsku

Tagliatelle po italsko-švédsku

Nejlepší jsou těstoviny ze semolinové mouky.

Kateřina Gajová, Brno

Všehochuť /27.04.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1705

Pečeme s nápadem

Jakmile se lidé dozvědí, že rád(a) a dobře pečeš, hned se spustí lavina žádostí...

více
poslirecept_extra_small1701

Bez lepku

Jak kdysi někdo moudrý řekl, nežijeme proto, abychom jedli, ale jíme proto, abychom žili.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama