Reklama
Vegetariánské tvarohové karbanátky s přílohou
Fotogalerie:

Vegetariánské tvarohové karbanátky s přílohou

Eva Kudrnová
Eva Kudrnová
Petrovice

Toto vegetariánské jídlo chutná naprosto všem. Je velmi chutné a můžete si ho dobře přizpůsobit své chuti. Někdo do karbanátků přidává i salám, zanikne tak ale skvělá chuť tvarohu.

Eva Kudrnová, Petrovice

Ingredience

  • Karbanátky:
  • 1 měkký tvaroh
  • 2 vejce
  • 1 červená paprika
  • 4 hrstě strouhanka
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česnek
  • 1 lžíce majoránka, sladká paprika
  • sůl, pepř
  • Příloha:
  • 500 g brambory
  • 5 středních růžiček květák
  • rukola

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Rozetřeme tvaroh v misce a přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, rozetřený česnek, nadrobno nakrájenou červenou papriku, sůl, pěpř, majoránku, sladkou papriku, 2-3 hrsti strouhanky a 2 vejce. Pokud máte čerstvé bylinky, můžete přidat. Těsto musí být modelovatelné, jinak přidáme víc strouhanky. Uděláme 6-7 menších karbanátků a opečeme na oleji dozlatova.

  2. Na přílohu oloupeme brambory a překrojíme na půl a vaříme společně s květákem doměkka. Po dovaření brambory i květák nakrájíme na kousky a přidáme nasekanou rukolu.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Krekry se šunkovou pěnou

Krekry se šunkovou pěnou

Rychlé a velmi efektní pohoštění pro návštěvu. Libuše Vichrová, Deštná
Za pár korun /31.10.08
Kančí řízky v jogurtovém šálu

Kančí řízky v jogurtovém šálu

Marináda maso nádherně zjemní. 

Eva Jonášová, Jihlava 

Za pár korun /15.03.12
Mletá ‚‚čína‘‘ a domácí těstoviny

Mletá ‚‚čína‘‘ a domácí těstoviny

Domácí jsou mnohem chutnější než kupované.

Magda Lacková, Domažličky

Za pár korun /15.11.13
Kuřecí játra s těstovinami

Kuřecí játra s těstovinami

Tato směs do pekáče je levná a dobrá.
Jitka Kottová, Prachatice
Za pár korun /02.07.09
Čína po našem

Čína po našem

Nejlepší je s rýží smíchanou s trochou pohanky.

Alena Páclová, Náchod

Za pár korun /12.05.14
Krůtí prsíčka na medu s opečenými brambory

Krůtí prsíčka na medu s opečenými brambory

Výborný a rychlý recept vhodný jak na dobrý oběd, tak na rychlou večeři.

Tereza ...

Za pár korun /07.01.14
 

Nejnovější

Hruškový dort s marcipánem

Hruškový dort s marcipánem

Slavnostní dezert, který je přitom velice jednoduchý. A úspěch zaručen! ...
Sladký život /11.12.16
Dort z nivy

Dort z nivy

Ozdob ho rajčátky nebo jinou zeleninou.

Jarmila Malá, Beroun

Všehochuť /10.12.16
Domácí paštika

Domácí paštika

Hodí se například jako sváteční předkrm.

Kryštof Slánský, Brno

Škola vaření /09.12.16
Kapr na křenu

Kapr na křenu

Je trochu pikantní, proto ho mám rád.

Ondřej Dráteník, Litomyšl

Škola vaření /08.12.16
Růžičky s kuřecí náplní

Růžičky s kuřecí náplní

Výborné sváteční pohoštění, které nikdo neodmítne.

Iva Dvorská, Jičín

Všehochuť /07.12.16
Rozinkové cukroví

Rozinkové cukroví

Vykrajuji vždy rovnou víc tvarů pro pestrost.

Zuzana Vojáčková, Olomouc

Sladký život /07.12.16
Croquenbouche

Croquenbouche

Croquenbouche je z francouzského ‚‚croque en bouche‘‘, znamená ‚‚křupnutí v ...

Všehochuť /06.12.16
Miniroládky

Miniroládky

Moc pěkně vypadají i s černou olivou nebo cherry rajčátky. Záleží jen na vlastní ...

Všehochuť /06.12.16
Koláč s uzeným lososem

Koláč s uzeným lososem

Skvělé pohoštění pro přátelské schůzky. Misky si připravuji předem a pak už je...

Všehochuť /05.12.16
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1612

Cukroví

Nové speciální vydání časopisu Pošli recept! Je tu.

více
babiccinyDobroty_1

Z babiččiny kuchyně

Nové speciální vydání časopisu Pošli recept! Z babiččiny kuchyně je již nyní ve vašich oblíbených trafikách!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama