Reklama
Vegetariánské tvarohové karbanátky s přílohou
Fotogalerie:

Vegetariánské tvarohové karbanátky s přílohou

Eva Kudrnová
Eva Kudrnová
Petrovice

Toto vegetariánské jídlo chutná naprosto všem. Je velmi chutné a můžete si ho dobře přizpůsobit své chuti. Někdo do karbanátků přidává i salám, zanikne tak ale skvělá chuť tvarohu.

Eva Kudrnová, Petrovice

Ingredience

  • Karbanátky:
  • 1 měkký tvaroh
  • 2 vejce
  • 1 červená paprika
  • 4 hrstě strouhanka
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česnek
  • 1 lžíce majoránka, sladká paprika
  • sůl, pepř
  • Příloha:
  • 500 g brambory
  • 5 středních růžiček květák
  • rukola

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Rozetřeme tvaroh v misce a přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, rozetřený česnek, nadrobno nakrájenou červenou papriku, sůl, pěpř, majoránku, sladkou papriku, 2-3 hrsti strouhanky a 2 vejce. Pokud máte čerstvé bylinky, můžete přidat. Těsto musí být modelovatelné, jinak přidáme víc strouhanky. Uděláme 6-7 menších karbanátků a opečeme na oleji dozlatova.

  2. Na přílohu oloupeme brambory a překrojíme na půl a vaříme společně s květákem doměkka. Po dovaření brambory i květák nakrájíme na kousky a přidáme nasekanou rukolu.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Plněný celer se žampiony

Plněný celer se žampiony

Celer málokdo z nás používá v kuchyni často. A je to škoda, tahle ...
Za pár korun /18.02.10
Francouzský zeleninový koláč

Francouzský zeleninový koláč

Před nalitím vajec můžeš koláč zakápnout smetanou. Bude ještě vláčnější. 

...

Za pár korun /15.09.14
Pangasius se salátem z bramborových plátků

Pangasius se salátem z bramborových plátků

Salát mícháme opatrně. Lepší bude uleželý.

Růžena Strnadová, Karlovy Vary


Za pár korun /14.12.15
Tvarůžkové chleby

Tvarůžkové chleby

Ještě než tyto chleby dopeču, začnou se mi z té krásy a vůně sbíhat sliny. ...
Za pár korun /03.11.08
Zapečená kuřecí játra

Zapečená kuřecí játra

Když jdu kupovat maso, nemohu vždy vybírat podle toho, na co bych měla chuť, ale hlavně ...
Za pár korun /23.09.08
Zapékané nudle

Zapékané nudle

Jednoduché jídlo, zvládne ho každý.

Andrea Magdemová, Plzeň

Za pár korun /12.12.12
 

Nejnovější

Mleté maso pod peřinkou

Mleté maso pod peřinkou

Renata Hrnčiříková, Slavičín
Škola vaření /23.06.18
Fritovaná zelenina v těstíčku

Fritovaná zelenina v těstíčku

Bude chutnat i dětem

Podle receptu Terezy Andělové z Chrudimi

Vaříme express /23.06.18
Zapékané nové brambory

Zapékané nové brambory

Vlasta Michalcová, Plzeň

Vaříme express /23.06.18
Pikantní kuřecí čína

Pikantní kuřecí čína

Soňa Rybářová, Litoměřice

Vaříme express /23.06.18
Kuřecí špízy s patizonem

Kuřecí špízy s patizonem

Andrea Nowaková, Bohumín

Všehochuť /23.06.18
Bramborový salát s koprem

Bramborový salát s koprem

Je skvělý i bez masa

Podle receptu Stanislavy Fiřtové z Otrokovic

Všehochuť /23.06.18
Smetanovo-tvarohový borůvkový dezert

Smetanovo-tvarohový borůvkový dezert

Určitě neodoláš

Podle receptu Kateřiny Tiché z Kolína

Sladký život /23.06.18
Paprika s rýžovou směsí

Paprika s rýžovou směsí

Martina Mináriková, Dvůr Králové nad Labem

Za pár korun /22.06.18
Slívový kompot

Slívový kompot

Týna Nikodémová, Děčín

Škola vaření /22.06.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Jahody

Už to všechno vypuklo. Květiny voní, zahrada plodí a ty nevíš, kam dřív skočit? Dáme ti radu. Nikam neskákej, najdi si chvilku a vychutnej si vše, co přelom jara a léta přináší. Ano, mluvíme hlavně o jahodách! Ať už upečeš dort, koláč nebo uvaříš sirup, nikdy nešlápneš vedle a připravíš sobě i své rodině opravdu sladké okamžiky.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama