Můžeme ji posypat zelenou cibulkou.
Milada Hlavová, Praha
Ingredience
- 1 sklenice zelenina ve sladkokyselém nálevu
- podle potřeby převařená chladná voda
- trocha soli, pepře a octa
- 1 a 1/2 sáčku želatina
- 1 cibule
- 4 vejce uvařená natvrdo
- 250 g majonéza
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Zeleninu scedíme a nálev doplníme do 300 ml převařenou vodou. Ochutíme solí, pepřem a octem. Ve 100 ml nálevu necháme nabobtnat želatinu. Zbylý nálev přivedeme téměř k varu. Sejmeme z ohně a vmícháme želatinu. Mícháme do rozpuštění.
-
Cibuli promícháme se zeleninou, vejci a majonézou. Přilijeme vlažný nálev a dobře zamícháme. Vše vlijeme do formy a necháme v chladu přes noc ztuhnout.