Reklama
Trampské cigáro v kabátku
Fotogalerie:

Trampské cigáro v kabátku

Alena Štrougalová
Alena Štrougalová
Neštěmice
Trampské cigáro pečené v listovém těstě s nivou tě nadchne.

Ingredience

  • 400 g trampského cigára
  • 250 g listového těsta
  • 1 vejce
  • 50 g niva

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Cigáro opláchneme, pokud je třeba sloupneme a rozdělíme na čtyři díly. Okraje nařízneme.


  2. Listové těsto rozválíme na pomoučeném vále a nařežeme 4 dlouhé pruhy. Každý díl cigára obtočíme těstem jako kremroli. Přendáme na plech vyloženým pečícím papírem a potřeme rozšlehaným vejcem. Posypeme nastrouhanou nivou a vložíme do předehřáté trouby.

  3. Pečeme asi 15 minut až povrch zezlátne. Podáváme ještě teplé, doplněné hořčicí, kečupem a čerstvou zeleninou.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pikantní salát s oříšky

Pikantní salát s oříšky

Chtěla bych také přispět svým nápadem. Jana Pospíšilová, Ostrava
Za pár korun /21.07.08
Sladký rýžový nákyp

Sladký rýžový nákyp

Tento nákyp zasytí, je zdravý a navíc si děti smlsnou. Když zbude, klidně si jej druhý ...
Za pár korun /11.03.13
Pečený lilek se sýrem

Pečený lilek se sýrem

Z lilku ráda vařím, je to má oblíbená zelenina.

Hana Kupková, Ostrava

Za pár korun /29.09.15
Čínská polévka

Čínská polévka

Zeleninovou polévku s houbami a pikantním kari kořením doplňují těstovinové nudle.
Za pár korun /30.06.16
Pangasius se salátem z bramborových plátků

Pangasius se salátem z bramborových plátků

Salát mícháme opatrně. Lepší bude uleželý.

Růžena Strnadová, Karlovy Vary


Za pár korun /14.12.15
Zapékané halušky

Zapékané halušky

Nám moc chutnají, dej si taky.
Lenka Lajtkepová, Blížkovice
Za pár korun /13.10.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu