Reklama
Tofu na cibulce
Fotogalerie:

Tofu na cibulce

Jana Skácelová

Brno
Je to výborné a rychlé jídlo, chutná všem.
Jana Skácelová, Brno

Ingredience

  • 1 cibule velká
  • 500 g tofu
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • 3 lžíce omáčka sojová
  • 3 lžíce olej olivový
  • zelenina na ozdobu

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli oloupeme a pokrájíme na menší kostičky. Osmahneme ji na oleji.Na opraženou cibulku dáme na kousky nakrájený sýr tofu. Osolíme‚ přidáme pepř a asi 10 minut za občasného míchání pražíme dozlatova.
  2. Potom směs ochutíme třemi lžícemi sójové omáčky a dobře promícháme. Pokud máme rádi spíš ostřejší jídlo, můžeme přidat špetku chilli.
  3. Tuto zdravou večeři nejraději baštíme s chlebem‚ ale dobré jsou samozřejmě také brambory. Před podáváním nezapomeneme dozdobit čerstvou zeleninou.

Pošli recept! 8/2009 (15.7.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Plněná kapusta s mletým masem

Plněná kapusta s mletým masem

V zimě máme rádi vydatnější jídla. Kapusta nikdy nezklame. Markéta Mikulová, Jihlava ...
Za pár korun /07.01.15
Labužnické těstoviny

Labužnické těstoviny

Velice chutné, rychlé těstoviny. Jen je třeba vyzkoušet.

Renata Trpišovská, Zruč nad ...

Za pár korun /01.04.12
Brambory s lečem

Brambory s lečem

Jestli chceš jídlo ostré, přidej chilli.
Markéta Dvořáková, Pavlov
Za pár korun /23.12.11
Plněné cibule

Plněné cibule

Cibuli k večeři jako hlavní chod? Proč ne!
Petra Zelenková, Příbram
Za pár korun /16.12.10
Zapečené brambory s brokolicí a nivou

Zapečené brambory s brokolicí a nivou

Chutný a zdravý oběd, který rozhodně nedá moc práce.

Tereza Hájková, ...

Za pár korun /14.07.13
Křupavá kolečka

Křupavá kolečka

Suroviny se doma vždycky najdou.

Jana Remková, Orlová-Lutyně

Za pár korun /29.04.16
 

Nejnovější

Dušičková svačinka

Dušičková svačinka

Miluše Doubrová, Chrudim
Zdravě a chutně /20.10.18
Netopýří moučník

Netopýří moučník

Hana Bílá, České Budějovice
Za pár korun /19.10.18
Hroznové housenky

Hroznové housenky

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Všehochuť /18.10.18
Rybí knedlíčky

Rybí knedlíčky

Skvě lé nápady

Kateřina Pavlíková, Příbram

Vaříme express /15.10.18
Banánové muffiny s duchy

Banánové muffiny s duchy

Děti budou nadšené.

Jiřina Svobodová, Mělník

Všehochuť /15.10.18
Rychlý houbový salát

Rychlý houbový salát

Veronika Duchková, Most

Vaříme express /14.10.18
Pyré z řapíkatého celeru

Pyré z řapíkatého celeru

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Za pár korun /13.10.18
Zelný závin v listovém těstě

Zelný závin v listovém těstě

Hana Benešová, Chrudim

Škola vaření /13.10.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD09_Podzimni_peceni_Predplatne

Podzimní pečení

Léto bylo dlouhé a opravdu intenzivní. I když je už za námi, zanechalo po sobě stromy obsypané švestkami, jablky, hruškami a plné nůše ořechů. Co s tím vším udělat? Asi nejlepším a nejchutnějším nápadem, který jistě ocení celá rodina, je upéct něco sladkého. Buchty, nebo koláče? To je vlastně jedno, protože každý podzimní zákusek je skvělý!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama