Reklama
Těstoviny se zeleninou
Fotogalerie:

Těstoviny se zeleninou

Pavla Cseyteyová

Netolice
Zvládne je každý...
Pavla Cseyteyová, Netolice

Ingredience

  • 2 stroužky česnek
  • 1 jogurt
  • bazalka
  • 1 zelenina mražená
  • 300 g těstoviny
  • slanina anglická
  • 200 g žampiony
  • 1 lžíce šťáva citrónová
  • oregáno

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Orestujeme kostičky slaniny, přidáme žampiony, kmín a podusíme. Přimícháme zeleninu, osolíme a du­síme doměkka.
  2. Uvařené těstoviny smícháme se zeleninou a směsí koření. Dáme jogurtový dip.

Pošli recept! 6/2008 (14.5.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Plněné žampiony

Plněné žampiony

Chutnají i studené. Veronika Poláčková, Mýto
Za pár korun /07.05.16
Masové kuličky plněné kapustou

Masové kuličky plněné kapustou

Dají si je i odpůrci zeleniny

Podle receptu Květy Raichlové z Bíliny

Za pár korun /21.09.19
Kapusta s uzeným

Kapusta s uzeným

Nejlépe chutná s vařenými brambory.

Václav Vomáčka, Městec Králové

Za pár korun /20.10.13
Dušená kapusta  se salámem

Dušená kapusta se salámem

Obyčejné jídlo jako z časů našich babiček nám moc chutná.
...
Za pár korun /03.04.09
Plněné sojové řízky

Plněné sojové řízky

Když nemáme chuť na maso.

Denisa Tomášová, Frýdek-Místek

Za pár korun /01.04.13
Vylepšený bramborový guláš

Vylepšený bramborový guláš

Na tomhle gulášku si u nás doma opravdu pochutnáme.
Vendula Kroulíková, ...
Za pár korun /01.08.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu