Vhodné pro vegetariány, ale někdy přidám na menší kousky opečené kuřecí maso.
Veronika Marková, Český Těšín
Ingredience
- 1 balík těstoviny Tagliatelle
- 1 velká plechovka drcená rajčata
- 4 velká rajčata
- 1 velká cibule
- 3 lžíce sladký kečup
- 2 stroužky česnek
- sůl, pepř, olej
- bazalka
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Nakrájíme si najemno cibuli a zpěníme na oleji, přidáme drcená rajčata, osolíme, opepříme a ochutíme česnekem a bazalkou. Necháme chvíli dusit.
-
Dále přidáme nakrájená rajčata a sladký kečup. Trochu povaříme a dle potřeby dochutíme. Tagliatelle podáváme přelité rajčatovou omáčkou.