Výborná roláda,která nemusí být jen na oslavy,ale i na všední den.
Lenka Doležalová, Nechanice
Ingredience
- 12 plátky eidamu
- 200 g šunkový salám
- 1 kelímek pomazánkové máslo
- 2 stroužky česnek
- 2 ks tavený sýr
- 1 ks červená kapie
- 1 ks pórek
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Plátky sýra rozložíme na pečící papír tak, aby se kraje překrývali a dáme na chvíli rozehřát do trouby. Spoje trochu pomačkáme, aby se spojili do jednolitého plátu. Mezitím smícháme tavený sýr s pomazánkovým máslem a vyšleháme s česnekem.
-
Na sýr rozložíme šunkový salám, pomažeme pomazánkou, posypeme nadrobno nakrájenou kapií a pórkem a opatrně zamotáme.
-
Roládu necháme ztuhnout v lednici a podáváme nakrájenou na centimetrové plátky.