Reklama
Sýrová roláda
Fotogalerie:

Sýrová roláda

Lenka Doležalová
Lenka Doležalová
Nechanice

Výborná roláda,která nemusí být jen na oslavy,ale i na všední den.

Lenka Doležalová, Nechanice

Ingredience

  • 12 plátky eidamu
  • 200 g šunkový salám
  • 1 kelímek pomazánkové máslo
  • 2 stroužky česnek
  • 2 ks tavený sýr
  • 1 ks červená kapie
  • 1 ks pórek

Doba přípravy

Počet porcí

8

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Plátky sýra rozložíme na pečící papír tak, aby se kraje překrývali a dáme na chvíli rozehřát do trouby. Spoje trochu pomačkáme, aby se spojili do jednolitého plátu. Mezitím smícháme tavený sýr s pomazánkovým máslem a vyšleháme s česnekem.

  2. Na sýr rozložíme šunkový salám, pomažeme pomazánkou, posypeme nadrobno nakrájenou kapií a pórkem a opatrně zamotáme.

  3. Roládu necháme ztuhnout v lednici a podáváme nakrájenou na centimetrové plátky. 


Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pivní bramborová polévka

Pivní bramborová polévka

Správní chlapi umí vařit. Proč si nepřipravit polévku ze zlatého moku, je výtečná! ...
Za pár korun /29.03.10
Kuřecí řízek s hořčicí

Kuřecí řízek s hořčicí

Jednoduchá dobrota, která nikoho nezklame.

Za pár korun /11.12.10
Nakládaný okurkový salát

Nakládaný okurkový salát

Když nemáš čas udělat čerstvý, přijde vhod.

Božena Kolářová, Pouště

Za pár korun /24.11.15
Kuřecí stehna plněná vaječnou omeletou s medvědím česnekem

Kuřecí stehna plněná vaječnou omeletou s medvědím česnekem

Svátečněji pečená plněná kuřecí stehna s využitím medvědího česneku.


Marie ...

Za pár korun /05.04.17
Špenátový koláč

Špenátový koláč

Barborá Vávrová, Břestek

Za pár korun /08.03.18
Treska se zázvorem

Treska se zázvorem

Pikantní zázvor dodá rybě zajímavou chuť.
Božena Kolářová, Pouště
Za pár korun /23.12.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu