Reklama
Srdíčková směs podle paní nadlesní
Fotogalerie:

Srdíčková směs podle paní nadlesní

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Je možné přidat i jiné druhy srdíček.

Karel Kroupa, Praha

Ingredience

  • trocha sádla
  • 1 cibule
  • 1 vepřové srdce
  • 300 g kuřecích srdíček
  • trocha soli a pepře
  • špetka zázvoru
  • trocha majoránky
  • trocha koření divočina
  • 1/2 lžičky karí
  • 3 stroužky česneku
  • na zahuštění hladká mouka

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Na sádle zpěníme cibuli, přidáme na plátky nakrájené vepřové srdce a necháme zatáhnout. Poté přidáme rozkrojená kuřecí srdíčka a necháme restovat asi 5 minut.

  2. Osolíme, opepříme, přidáme veškerá koření a utřený česnek. Podlijeme vodou a dusíme asi půl hodiny pod pokličkou. Nakonec zahustíme hladkou moukou.

Pošli recept! - Speciál - Rychle a úsporně (17.2.2014)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Utopenci v omáčce

Utopenci v omáčce

Vynikající s čerstvým chlebem a vychlazeným pivem. Monika Kupcová, Olomouc
Za pár korun /11.11.12
Labužnické těstoviny

Labužnické těstoviny

Velice chutné, rychlé těstoviny. Jen je třeba vyzkoušet.

Renata Trpišovská, Zruč nad ...

Za pár korun /01.04.12
Holeček

Holeček

Slaninu můžeš nahradit salámem.
Markéta Novotná, Traplice
Za pár korun /13.10.11
Masové taštičky

Masové taštičky

Kdo má rád, může přidat česnek.

Božena Kolářová, Pouště

Za pár korun /13.03.15
Vejce plněná lososovou pomazánkou

Vejce plněná lososovou pomazánkou

Jestli přemýšlíš, jaké připravit na Velikonoce jednoduché a rychlé slané ...
Za pár korun /09.04.12
Hrášková polévka

Hrášková polévka

Můžeme ji podávat jako sytý hlavní chod.
Martina Slámová, Karviná
Za pár korun /23.09.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu