Reklama
Špekáčky na černém pivu
Fotogalerie:

Špekáčky na černém pivu

Jana Válková

Nymburk
Cibule a česnek spolu se zeleninou dodají špekáčkům skvělou chuť. Když můj recept zkusíš, vytáhneš z trouby velkou mňamku.
Jana Válková, Nymburk

Ingredience

  • pepř
  • česnek
  • 4 paprika
  • 3 cibule
  • chilli
  • 1 pórek
  • kečup
  • 10 špekáčky
  • tmavé pivo

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. krok1
    Špekáčky na hřbetu nařízneme do mřížky, na protilehlé straně nařízneme podélně a plníme půlkolečky cibule a kořením podle chuti.
  2. krok2
    Vložíme na větší pekáč, zasypeme na kolečka nakrájeným pórkem a příčně nakrájenými plátky paprik.
  3. krok3
    Špekáčky polijeme kečupem – opět dle chuti – a celé podlijeme tmavým pivem.Pečeme asi necelé dvě ho­din­ky v troubě při 150 °C. Hotovou pochoutku podáváme nejlépe s chlebem nebo bílým pečivem.

Pošli recept! 6/2008 (14.5.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Sýrové bábovičky

Sýrové bábovičky

Podávej je se zeleninovým salátem. Václav Vomáčka, Městec Králové
Za pár korun /12.01.12
Pórkové palačinky

Pórkové palačinky

Podáváme je se zeleninovou oblohou.

Věra Kmínková, Hořice

Za pár korun /27.07.15
Cibulové pyré na vepřových řízcích

Cibulové pyré na vepřových řízcích

S pečivem chutná večeře, přidáš-li brambory, výtečný oběd.

Hana Bílá, České ...

Za pár korun /05.09.13
Cuketové komínky s rajčaty

Cuketové komínky s rajčaty

Čas je občas i můj nepřítel. Vaření nerada šidím, protože se považuji za ...
Za pár korun /01.12.08
Hovězí na kořenové zelenině

Hovězí na kořenové zelenině

Naše oblíbená úprava hovězího.

Barbora Gavláková, Havířov

Za pár korun /06.06.12
Placičky se semínky

Placičky se semínky

Podávám je s kečupem a tatarskou omáčkou.

Lenka Ťažárová, Březová

Za pár korun /12.09.13
 

Nejnovější

Těstovinová rýže s hermelínem

Těstovinová rýže s hermelínem

Můžeš použít i klasickou rýži. Zdeňka Polanská, Vsetín
Škola vaření /25.04.17
Špagety à la lasagne

Špagety à la lasagne

Mám rád lasagne i špagety, obzvlášť ty boloňské. Podle tohoto receptu můžu ...

Vaříme express /25.04.17
Tortellini a cuketové zelí

Tortellini a cuketové zelí

Je to rychlé a lehké jídlo, vhodné jako letní oběd.

Hana Šátralová, Praha

Vaříme express /25.04.17
Těstoviny s lososem

Těstoviny s lososem

Jemné rybí maso prostě nemá chybu.

Jitka Prošková, Tábor

Vaříme express /25.04.17
Kuřecí rizoto s baby karotkou

Kuřecí rizoto s baby karotkou

Klasika, která nikdy nezklame. Zasytí na oběd i na večeři a navíc je připravená za...

Vaříme express /25.04.17
Cannelloni se špenátem a mozzarellou

Cannelloni se špenátem a mozzarellou

Ve správných těstovinách nesmí chybět zelenina, sýr a koření. Pak je úspěch ...

Všehochuť /25.04.17
Špagety s brokolicovo-smetanovou omáčkou

Špagety s brokolicovo-smetanovou omáčkou

Důkaz, že oběd či večeři lze připravit snadno a rychle.

Pavlína Matějková, ...

Za pár korun /24.04.17
Orlovský grenadýr

Orlovský grenadýr

Naši místní specialitu každý moc chválí.

Jana Remková, Orlová-Lutyně

Za pár korun /24.04.17
Dýňové rizoto se žampiony

Dýňové rizoto se žampiony

Báječný tip pro všechny milovníky rýže.

Romana Kulichová, Praha

Vaříme express /24.04.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1705

Pečeme s nápadem

Jakmile se lidé dozvědí, že rád(a) a dobře pečeš, hned se spustí lavina žádostí...

více
poslirecept_extra_small1701

Bez lepku

Jak kdysi někdo moudrý řekl, nežijeme proto, abychom jedli, ale jíme proto, abychom žili.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama