Reklama
Špekáčky na černém pivu
Fotogalerie:

Špekáčky na černém pivu

Jana Válková

Nymburk
Cibule a česnek spolu se zeleninou dodají špekáčkům skvělou chuť. Když můj recept zkusíš, vytáhneš z trouby velkou mňamku.
Jana Válková, Nymburk

Ingredience

  • pepř
  • česnek
  • 4 paprika
  • 3 cibule
  • chilli
  • 1 pórek
  • kečup
  • 10 špekáčky
  • tmavé pivo

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. krok1
    Špekáčky na hřbetu nařízneme do mřížky, na protilehlé straně nařízneme podélně a plníme půlkolečky cibule a kořením podle chuti.
  2. krok2
    Vložíme na větší pekáč, zasypeme na kolečka nakrájeným pórkem a příčně nakrájenými plátky paprik.
  3. krok3
    Špekáčky polijeme kečupem – opět dle chuti – a celé podlijeme tmavým pivem.Pečeme asi necelé dvě ho­din­ky v troubě při 150 °C. Hotovou pochoutku podáváme nejlépe s chlebem nebo bílým pečivem.

Pošli recept! 6/2008 (14.5.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí řízek s hořčicí

Kuřecí řízek s hořčicí

Jednoduchá dobrota, která nikoho nezklame.
Za pár korun /11.12.10
Placičky s tvarůžky

Placičky s tvarůžky

Chutnají hlavně k pivu – přidej hodně cibule.

Květa Kroupová, Praha

Za pár korun /04.06.16
Brynzové pirohy

Brynzové pirohy

Nemáš-li ráda slaninu, polej si pirohy máslem.
Marika Vrchotová, Praha
Za pár korun /23.12.11
Zapékané těstoviny

Zapékané těstoviny

Zapečené těstoviny jsou rychle hotové.
Renata Jesinková, Trnovany
Za pár korun /21.04.10
Párkový salát

Párkový salát

Rychlá‚ snadná a opravdu sytá večeře. Je naprosto ideální k dobrému ...
Za pár korun /29.12.10
Houbové mističky

Houbové mističky

Elegantní předkrm se stane ozdobou tvého stolu. 

Hana Veselá, Příbram 

Za pár korun /07.02.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu