Reklama
Reklama
Špagetová hnízda
Fotogalerie:

Špagetová hnízda

Renáta Koumarová

Třebíč
Pochoutka mlsounům.
Renáta Koumarová, Třebíč

Ingredience

  • 100 g sýr
  • pepř
  • 1 vejce
  • 150 ml smetana
  • 100 g slanina anglická
  • 1 kg rajčata
  • 200 g těstoviny

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Rajčata vydlabeme, osolíme a opepříme. Špagety uvaříme. Orestujeme slaninu. Žloutek rozmícháme se smetanou a petrželkou, osolíme a opepříme.
  2. Špagety orestujeme na slanině a přelijeme smetanovou směsí. Povaříme do zhoustnutí omáčky. Rajčata naplníme směsí špaget. Na rajčata položíme tuhý sníh, posypeme sýrem a zapečeme.

Pošli recept! 7/2008 (18.6.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sýrové kopečky

Sýrové kopečky

Hrnečkovou metodou si připrav nejen sladkosti! Růžena Vranová, Strakonice
Za pár korun /02.07.09
Zapečené rolky

Zapečené rolky

Můžeš přidat trochu majoránky.

Petr Papež, Teplice

Za pár korun /19.10.16
Zapečené ryzce s dýní

Zapečené ryzce s dýní

Na této dobrotě si pochutnají i vegetariáni. 

Božena ...

Za pár korun /05.01.16
Brambory s nočky po staročesku

Brambory s nočky po staročesku

Recept jsem objevila v jedné staré kuchařce. Je to fakt pochoutka!
Vlasta Malá, ...
Za pár korun /23.07.10
Salámo-sýrové placky

Salámo-sýrové placky

Když se mi podaří připravit opravdovou pochoutku za pár korun, mám radost. Tentokrát ...
Za pár korun /05.12.08
Jednoduché pirohy

Jednoduché pirohy

Dají se plnit různými nádivkami.

Katarína Oravcová, Prešov

Za pár korun /04.03.16
 

Nejnovější

Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice
Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Podle receptu

Ivany Samkové ze Zábřehu

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama