Reklama
Skvělé plněné langoše
Fotogalerie:

Skvělé plněné langoše

Lenka Čotková

Halenkov
Recept na tyto langoše jsem získala od mamky mého muže a rychle u nás zdomácněl.
Lenka Čotková, Halenkov

Ingredience

  • Těsto
  • 2 lžíce na kvásek mléko vlažné
  • 10 g droždí
  • na kvásek cukr
  • trocha sůl
  • 250 g mouka hladká
  • 250 g mouka polohrubá
  • 200 ml voda vlažná
  • Náplň
  • trochu kečup
  • 400 g salám měkký
  • dle potřeby sýr tvrdý
  • 1 lžíce koření grilovací
  • dle potřeby olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

10

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Zaděláme si kvásek. Do mísy nasypeme obě mouky, vzešlý kvásek a další suroviny a vypracujeme hladké těsto. Necháme je na teplém místě kynout asi půl hodiny. Potom z těsta na pomoučeném vále připravíme 10–12 bochánků, které ještě pár minut necháme kynout.
  2. krok2 Zatímco bude těsto kynout, připravíme si náplň z kečupu‚ salámu‚ sýra a grilovacího koření. Salám a sýr můžeme buď nakrájet na kolečka, nebo nahrubo nastrouhat.
  3. krok3 Vykynuté bochánky rukou roztáhneme‚ případně rozválíme do velikosti dezertního talířku a potřeme náplní. Nebo je můžeme potřít kečupem a poklást kolečky salámu a plátky sýra. Naplněné bochánky stočíme do tvaru rohlíku a osmažíme v rozpáleném oleji. Usmažené je ještě můžeme potřít česnekem rozetřeným se solí.

Pošli recept! 7/2011 (7.6.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Lepenice s krupkami

Lepenice s krupkami

Recept jsem našla v jedné staré kuchařce. Moc nám to chutnalo. Milena ...
Za pár korun /09.05.16
Zelňačka s čočkou

Zelňačka s čočkou

Tradiční polévka v trochu jiné úpravě.

Lenka Kořínková, Humpolec

Za pár korun /28.01.14
Žampionové palačinky

Žampionové palačinky

Nasladko je nemusím, ale slané mi chutnají.
Jan Strouhal, Česká Třebová
Za pár korun /23.12.11
Sýrové jednohubky s brusinkami a ořechy

Sýrové jednohubky s brusinkami a ořechy

Receptů na chutné a hlavně na přípravu nenáročné pohoštění pro ...
Za pár korun /16.12.10
Bramborový závin s uzeným masem

Bramborový závin s uzeným masem

Výborná roláda, netřeba více dodávat.

Jana Trunečková, Brandýs nad Labem

Za pár korun /13.08.12
Chilli koláč

Chilli koláč

Výborná chuťovka na oslavu, ale klidně poslouží jako snídaně, večeře či jen tak na k...

Za pár korun /04.09.13
 

Nejnovější

Perníčky

Perníčky

Velikonoce jsou skoro tak krásné svátky jako Vánoce. Začíná jaro a všechno je ...
Škola vaření /22.03.17
Medová roláda

Medová roláda

Pro milovníky medu bude neodolatelná.

Zuzana Hošková, Protivín

Škola vaření /22.03.17
Krůtí karbanátky s bylinkami

Krůtí karbanátky s bylinkami

Budou ještě lehčí, když část masa nahradíš povařenou sójovou drtí.


Zdena ...

Škola vaření /22.03.17
Bílkové řezy

Bílkové řezy

Skvělý moučník z křehkého těsta.

Běla Novotná, Rychnov nad Kněžnou

Sladký život /22.03.17
Ořechový moučník s punčovými piškoty

Ořechový moučník s punčovými piškoty

Jen se po nich zaprášilo, jsou jemné díky krému i mletým ořechům s mandlemi.

Martina ...

Sladký život /22.03.17
Oválky

Oválky

Pekla je moje babička a jako děti jsme je milovali.

Věra Kmínková, Hořice

Sladký život /22.03.17
Makový beránek

Makový beránek

Velikonoce bez beránka si už nedokážeme představit.

Kačenka Hašová, Mikulůvka

Škola vaření /21.03.17
Kuřátka v rukole

Kuřátka v rukole

Předkrm, který potěší nejen mlsný jazýček, ale také oko.

Radka Jelínková, Olomouc

Všehochuť /21.03.17
Grilované jehněčí kotlety

Grilované jehněčí kotlety

Díky naložení do marinády jsou křehčí.


Jiří Nováček, Plzeň

Všehochuť /21.03.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1704

Velikonoce

Chceš připravit velikonoční klasiku nebo experimentovat s exotikou?

více
poslirecept_extra_small1701

Bez lepku

Jak kdysi někdo moudrý řekl, nežijeme proto, abychom jedli, ale jíme proto, abychom žili.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama