Reklama
Skvělé plněné langoše
Fotogalerie:

Skvělé plněné langoše

Lenka Čotková

Halenkov
Recept na tyto langoše jsem získala od mamky mého muže a rychle u nás zdomácněl.
Lenka Čotková, Halenkov

Ingredience

  • Těsto
  • 2 lžíce na kvásek mléko vlažné
  • 10 g droždí
  • na kvásek cukr
  • trocha sůl
  • 250 g mouka hladká
  • 250 g mouka polohrubá
  • 200 ml voda vlažná
  • Náplň
  • trochu kečup
  • 400 g salám měkký
  • dle potřeby sýr tvrdý
  • 1 lžíce koření grilovací
  • dle potřeby olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

10

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Zaděláme si kvásek. Do mísy nasypeme obě mouky, vzešlý kvásek a další suroviny a vypracujeme hladké těsto. Necháme je na teplém místě kynout asi půl hodiny. Potom z těsta na pomoučeném vále připravíme 10–12 bochánků, které ještě pár minut necháme kynout.
  2. krok2 Zatímco bude těsto kynout, připravíme si náplň z kečupu‚ salámu‚ sýra a grilovacího koření. Salám a sýr můžeme buď nakrájet na kolečka, nebo nahrubo nastrouhat.
  3. krok3 Vykynuté bochánky rukou roztáhneme‚ případně rozválíme do velikosti dezertního talířku a potřeme náplní. Nebo je můžeme potřít kečupem a poklást kolečky salámu a plátky sýra. Naplněné bochánky stočíme do tvaru rohlíku a osmažíme v rozpáleném oleji. Usmažené je ještě můžeme potřít česnekem rozetřeným se solí.

Pošli recept! 7/2011 (7.6.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Utopenci

Utopenci

Oblíbená svačinka nejen na silvestra. Helena Zavacká, Oldřichov na Hranicích
Za pár korun /23.12.11
Kari se žampiony

Kari se žampiony

Těstoviny jíme často, se sýrovou karí omáčkou jsou obzvlášť chutné.
Jiřina ...
Za pár korun /09.11.08
Závitek s pórkem

Závitek s pórkem

Smetana žlutou omáčku krásně zjemní. 

Alena Vlachová, Praha 

Za pár korun /27.02.12
Hranolky z cejna

Hranolky z cejna

Cejn je jedna z nejlepších ryb.

Josef Bartušek, Bítovčice

Za pár korun /15.07.14
Zelňačka s houbami

Zelňačka s houbami

Je vydatná, ale můžeš ji podávat s pečivem.

Dalibor Marounek, Roudnice

Za pár korun /10.01.15
Těstoviny se smetanovou omáčkou

Těstoviny se smetanovou omáčkou

Místo šunky můžeme dát šunkový salám.
Jana Maršíková, Náchod
Za pár korun /09.11.10
 

Nejnovější

Tvarohovo-sýrový koláč s jahodovým zdobením

Tvarohovo-sýrový koláč s jahodovým zdobením

Pro ty, které už nebaví neustále dělat krémy ze smetany a nebojí se experimentovat....
Za pár korun /24.05.17
Zapečené tortilly s tuňákem

Zapečené tortilly s tuňákem

Tortilly nemusí být plněné jen fazolemi a ostrým kořením!

Karel Jahoda, Kladno

Škola vaření /24.05.17
Makové rohlíčky

Makové rohlíčky

Ideální dobrůtka k víkendové snídani.

Ivana Černá, Praha

Škola vaření /24.05.17
Conchiglie se šunkou a s hráškem

Conchiglie se šunkou a s hráškem

Těstoviny ve tvaru mušliček se vaří krátce.

Renata Huksová, Praha

Všehochuť /24.05.17
Povidlové mrkváče

Povidlové mrkváče

Šátečky z jemného mrkvového těsta.

Barbora Vávrová, Břestek

Všehochuť /24.05.17
Muffiny se šlehačkou

Muffiny se šlehačkou

Jahodové máme nejraději.

Linda Hojsová, Beroun

Sladký život /24.05.17
Smetanový nepečený dort s jahodami

Smetanový nepečený dort s jahodami

Šlehačka se dá koupit rýžová, kokosová i sójová.

Ivana Bartušková, Luka...

Sladký život /24.05.17
Preclíky

Preclíky

Manžel je miluje, tak mu je peču pro radost.

Kateřina Crhová, Litoměřice

Škola vaření /23.05.17
Salát z rybích pepřenek

Salát z rybích pepřenek

Rychlá příprava, skvělá chuť.

Marie Ospalíková, Kroměříž

Vaříme express /23.05.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1706

Jahody a letní ovoce

Začátek léta je mým nejoblíbenějším obdobím. Ráno mě z postele vytáhne zpěv ptáků..

více
poslirecept_extra_small1701

Bez lepku

Jak kdysi někdo moudrý řekl, nežijeme proto, abychom jedli, ale jíme proto, abychom žili.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama