Reklama
Sekaná z cukety, salámu a sýru
Fotogalerie:

Sekaná z cukety, salámu a sýru

Jana Anderová
Jana Anderová
České Budějovice
Vyzkoušejte netradiční sekanou z cukety, salámu a sýru, která výborně chutná teplá i za studena.
Jana Anderová, České Budějovice

Ingredience

  • 400 g cuketa
  • 150 g sýr na strouhání
  • 150 g měkký salám
  • 150 g polohrubá mouka
  • 100 ml olej
  • 2 vejce
  • 1 cibule
  • 1/2 balení kypřící prášek
  • 3 stroužky česnek
  • majoránka dle chuti
  • vegeta
  • sůl a pepř podle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

8

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. krok1
    Cuketu nastrouháme na hrubém struhadle, necháme chvíli odstát a poté slijeme přebytečnou šťávu. Přidáme nahrubo nastrouhaný sýr (například eidam), měkký salám nakrájený na kostičky, nadrobno nakrájenou cibuli, utřený česnek, olej, žloutky (bílky odložíme na sníh), koření podle chuti a nakonec vmícháme mouku s práškem do pečiva. Důkladně promícháme, pokud bude hmota příliš řídká, můžeme přidat trochu mouky.

  2. Z bílků ušleháme sníh, přimícháme jej do připravené směsi a dáme do vymazaného pekáčku. Pečeme v troubě předehřáté na 190-200 °C přibližně 40 minut dozlatova. 
  3. JANIN TIP: Jako příloha k sekané z cukety, salámu a sýru se nejlépe hodí bramborová kaše. Určitě ji ale také ochutnej druhý den, kdy je ještě lepší, jen tak, vychlazenou z chladničky.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Petrželové knedlíčky s droždím

Petrželové knedlíčky s droždím

Vývar z králíka je ještě lepší než slepičí. Božena Kolářová, Pouště
Za pár korun /19.04.15
Tvarohové koláčky

Tvarohové koláčky

Vyber si bylinky, které máš rád.

Hana Šťastná, Olomouc

Za pár korun /21.03.16
Rizoto se salámem

Rizoto se salámem

Rýže je hotová, když vsákne všechnu vodu.
Martina Mikulová, Třebonín
Za pár korun /06.05.11
Plněné kapustové listy

Plněné kapustové listy

Naše rodina si na nich vždy pochutná.

Eva Smičková, Prostějov

Za pár korun /03.07.15
Králík na divoko

Králík na divoko

Jemné králičí maso máme rádi.
Božena Kolářová, Pouště
Za pár korun /02.07.13
Lupínkový koláč

Lupínkový koláč

Večeře ‚‚co dům dá‘‘.

Květa Kroupová, Praha

Za pár korun /30.04.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Sluníčko svítí, příroda láká a mně se nechce sedět doma, natož trávit hodiny u sporáku. Co s tím? Přece uvařit něco rychlého a hurá na výlet! Večer si posedíme s rodinou na zahradě, rozpálíme gril a budeme se kochat výhledem na letošní úrodu. Co s ní udělám? Upeču nějaký koláč nebo zavařím na později? Z receptů, které jste nám poslali, si jistě něco vyberu.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu