Reklama
Sekaná s celerem
Fotogalerie:

Sekaná s celerem

Linda Machalová

Praha
Odlehčenou verzi sekané si možná oblíbíte.
Linda Machalová, Praha

Ingredience

  • 800 g maso mleté
  • 3 vejce
  • 200 g celer
  • 5 lžic mléko
  • 1 cibule velká
  • dle chuti sůl
  • dle chuti majoránka
  • dle chuti paprika sladká mletá
  • dle chuti kari

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Mleté maso (nejlépe mix), všechna vejce, nastrouhaný celer a mléko smícháme (nejlépe rukou). Přisypeme na kostičky nakrájenou cibuli a podle chuti přidáme koření a sůl.
  2. Ze směsi vytvarujeme požadované válečky. Přendáme je na plech či pekáč a pečeme ve vyhřáté troubě při 180 °C asi hodinu. Nezapomene podlévat. Sekanou můžeme podávat s vařenými bramborami nebo třeba se salátem.

Pošli recept! 5/2010 (14.4.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pikantní masové kuličky

Pikantní masové kuličky

Nejraději vařím jídla, která nejsou pracná. Lenka Paulusová, Praha
Za pár korun /14.06.13
Rychlé zapečené brambory

Rychlé zapečené brambory

Marie Svobodová, Lysice

Za pár korun /27.05.18
Ryba v citronové strouhance

Ryba v citronové strouhance

Citron ve strouhance je výtečný!

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha

Za pár korun /08.02.12
Zapečená  vřeténka

Zapečená vřeténka

Doporučuji všem tyto skvělé těstoviny.
Hana Koptová, Doksy
Za pár korun /09.11.08
Tvarohové těstoviny naslano

Tvarohové těstoviny naslano

Nejsem žádný šéfkuchař, ale těstoviny se mi vždy povedou.

Veronika Marková, Český ...

Za pár korun /27.07.13
Čočková polévka

Čočková polévka

Červená čočka je mnohem stravitelnější než klasická hnědá. 

Petr Papež, ...

Za pár korun /05.03.12
 

Nejnovější

Čtyřmasé ražniči

Čtyřmasé ražniči

Květa Kroupová, Praha
Vaříme express /20.06.18
Rožněná hovězí kýta

Rožněná hovězí kýta

Dalibor Marounek, Roudnice

Všehochuť /20.06.18
Ostré kuřecí kapsy

Ostré kuřecí kapsy

Ivana Černá, Praha

Všehochuť /20.06.18
Bounty pie

Bounty pie

Tereza Drobníčková, Chornice

Sladký život /20.06.18
Čokoládové fondue

Čokoládové fondue

Božsky lahodné

David Stejskal, Kroměříž

Sladký život /20.06.18
Ovíněná krkovice

Ovíněná krkovice

Martina Antalová, Odolena Voda

Vaříme express /18.06.18
Halászlé z makrel

Halászlé z makrel

Hana Veselá, Žirovnice

Všehochuť /14.06.18
Jahodový cheesecake

Jahodový cheesecake

Lucie Zubatá, Vnorovy

Za pár korun /09.06.18
Krémový dortík

Krémový dortík

Michaela Launová, Běrunice-Slibovice

Škola vaření /09.06.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Jahody

Už to všechno vypuklo. Květiny voní, zahrada plodí a ty nevíš, kam dřív skočit? Dáme ti radu. Nikam neskákej, najdi si chvilku a vychutnej si vše, co přelom jara a léta přináší. Ano, mluvíme hlavně o jahodách! Ať už upečeš dort, koláč nebo uvaříš sirup, nikdy nešlápneš vedle a připravíš sobě i své rodině opravdu sladké okamžiky.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama