Reklama
Salát s rukolou
Fotogalerie:

Salát s rukolou

Lucie Michálková
Lucie Michálková
Ostrava-Hrabůvka

Příjemně osvěží i dostatečně zasytí.

Lucie Michálková, Ostrava

Ingredience

  • Ingredience
  • 1 balení rukola
  • 400 g kukuřice
  • 5 rajčata
  • 200 g eidam
  • 3 lžíce dijonská hořčice
  • 3 lžíce olivový olej
  • dle chuti pepř tří barev namletý nahrubo
  • dle chuti bylinková sůl

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. V míse smícháme rukolu‚ kukuřici‚ nakrájená rajčata a nastrouhaný nebo na kostičky nakrájený eidam.

  2. Zálivka: smícháme dijonskou hořčici a olivový olej. Dochutíme nahrubo namletým pepřem tří barev a bylinkovou solí. Připravený salát v míse zalijeme zálivkou. Můžeme podávat s pečivem dle libosti.

Pošli recept! 3/2012 (6.2.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Králík na zelí

Králík na zelí

Není nad domácího pečeného králíka. Martina Antalová, Odolena Voda
Za pár korun /04.08.11
Ryba s mrkví a smetanou

Ryba s mrkví a smetanou

Dietní večeře, kterou můžeš klidně dát i dětem, protože pangasius nemá žádné ...
Za pár korun /11.01.13
Zapečené špalíky

Zapečené špalíky

Podle chuti je ještě můžeš okořenit.

Božena Kolářová, Pouště 

Za pár korun /11.09.16
Z jedné pánve – směs brambor s pečenou zeleninou

Z jedné pánve – směs brambor s pečenou zeleninou

Jednoduchý vegetariánský pokrm. Pro milovníky masa přidáme kolečka pikantní ...

Za pár korun /11.11.17
Kolínka s bazalkovou směsí

Kolínka s bazalkovou směsí

Je možné použít jakékoli krátké těstoviny.

Ivana Černá, Praha

Za pár korun /23.06.14
Hrášková polévka

Hrášková polévka

Můžeme ji podávat jako sytý hlavní chod.
Martina Slámová, Karviná
Za pár korun /23.09.09
 

Nejnovější

Mleté maso pod peřinkou

Mleté maso pod peřinkou

Renata Hrnčiříková, Slavičín
Škola vaření /23.06.18
Fritovaná zelenina v těstíčku

Fritovaná zelenina v těstíčku

Bude chutnat i dětem

Podle receptu Terezy Andělové z Chrudimi

Vaříme express /23.06.18
Zapékané nové brambory

Zapékané nové brambory

Vlasta Michalcová, Plzeň

Vaříme express /23.06.18
Pikantní kuřecí čína

Pikantní kuřecí čína

Soňa Rybářová, Litoměřice

Vaříme express /23.06.18
Kuřecí špízy s patizonem

Kuřecí špízy s patizonem

Andrea Nowaková, Bohumín

Všehochuť /23.06.18
Bramborový salát s koprem

Bramborový salát s koprem

Je skvělý i bez masa

Podle receptu Stanislavy Fiřtové z Otrokovic

Všehochuť /23.06.18
Smetanovo-tvarohový borůvkový dezert

Smetanovo-tvarohový borůvkový dezert

Určitě neodoláš

Podle receptu Kateřiny Tiché z Kolína

Sladký život /23.06.18
Paprika s rýžovou směsí

Paprika s rýžovou směsí

Martina Mináriková, Dvůr Králové nad Labem

Za pár korun /22.06.18
Slívový kompot

Slívový kompot

Týna Nikodémová, Děčín

Škola vaření /22.06.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Jahody

Už to všechno vypuklo. Květiny voní, zahrada plodí a ty nevíš, kam dřív skočit? Dáme ti radu. Nikam neskákej, najdi si chvilku a vychutnej si vše, co přelom jara a léta přináší. Ano, mluvíme hlavně o jahodách! Ať už upečeš dort, koláč nebo uvaříš sirup, nikdy nešlápneš vedle a připravíš sobě i své rodině opravdu sladké okamžiky.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama