Reklama
Rychlá večeře
Fotogalerie:

Rychlá večeře

Věra Bibliková
Věra Bibliková
Ústí nad Labem

Květák nemusí být jenom obalovaný - když zbydou brambory od oběda, stačí přidat květák a je z toho báječná a lehká večeře.

Věra Bibliková, Ústí nad Labem

Ingredience

  • 1,2 kg uvařené brambory
  • 1 ks květák
  • 1 ks mozzarela
  • 200 ml šlehačka
  • 1-2 lžičky olej
  • provensálské koření
  • sůl

Doba přípravy

Počet porcí

4-5

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Brambory nakrájíme na plátky, květák uvaříme a rozebereme na růžičky. Střídavě vrstvíme do vymazaného pekáčku, okořeníme, poklademe plátky mozzarely a zalijeme šlehačkou.
  2. Pečeme ve vyhřáté troubě dozlatova. Můžeme doplnit zeleninovým salátem.

Pošli recept! - Speciál - Jídla za pár korun (21.1.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Hranolky se zeleninou jedna báseň

Hranolky se zeleninou jedna báseň

Spolu s hranolky děti zbaští zeleninu, ani nebudou vědět jak. Věra Čížkovská, Praha ...
Za pár korun /17.06.12
Sójové boby zapečené s pórkem a nivou

Sójové boby zapečené s pórkem a nivou

Jídlo, které zasytí a navíc skvěle chutná.

Radana Gregorková, Olomouc

Za pár korun /15.05.16
Cuketové balíčky

Cuketové balíčky

Dobrý tip jak na předkrm, tak na večeři, podáváme s jogurtovým dipem.

Andrea ...

Za pár korun /17.06.17
Těstovinový krabí salát

Těstovinový krabí salát

Za pár korun se dají lehce připravit i docela zdravé pochoutky. Já jsem si hodně ...
Za pár korun /08.12.08
Těstoviny se smetanovou omáčkou

Těstoviny se smetanovou omáčkou

Místo šunky můžeme dát šunkový salám.
Jana Maršíková, Náchod
Za pár korun /09.11.10
Hermelínové brambory

Hermelínové brambory

Jednou mě překvapila nečekaná návštěva a já jsem po chvíli příjemného povídání ...
Za pár korun /03.10.08
 

Nejnovější

Cukeťák se sýrem

Cukeťák se sýrem

Můžeš použít pikantnější klobásu. Jana Remková, Orlová-Lutyně
Za pár korun /19.08.17
Labužnické dipy

Labužnické dipy

K osmaženým tortillám jsou dipy vždy jasnou volbou.

Hana Vinklerová, Rokycany

Zdravě a chutně /19.08.17
Quiche s mletým masem

Quiche s mletým masem

Skvělý oběd, který se dá jíst jak teplý, tak studený.

Iva Procházková, Plzeň

...
Všehochuť /19.08.17
Keftedakia (masové kuličky)

Keftedakia (masové kuličky)

Tradiční řecký pokrm připravuji z jehněčího.

Iveta Sýkorová, Rokycany

Všehochuť /19.08.17
Kuřecí prsíčka s nivou v bramborovém těstíčku

Kuřecí prsíčka s nivou v bramborovém těstíčku

Podáváme jen se zeleninou a domácí tatarskou omáčkou nebo kečupem.

Petra ...

Všehochuť /19.08.17
Křidýlka v pikantní medové marinádě

Křidýlka v pikantní medové marinádě

Medový nálev můžeš použít i jako marinádu na kuřecí stehýnka nebo prsíčka.

...
Všehochuť /19.08.17
Chatařský špíz

Chatařský špíz

Jako příloha jsou vhodné brambory upravené na libovolný způsob.

Pavel Štrougal, ...

Všehochuť /19.08.17
Malinový koláč

Malinový koláč

Maliny jsou v koláči úžasné, ale nejsou jediným možným ovocem.

Lucie Valinová,...

Sladký život /19.08.17
Noky od mé maminky

Noky od mé maminky

Pokaždé byly skvělé teplé k obědu i studené ke svačině.

Radim Nový, Jáchymov

...
Škola vaření /18.08.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special_1708_smal

Prázdninová kuchařka

Letní prázdniny jsou nejhektičtějším obdobím v roce. Cesty, návštěvy a výlety jsou na denním pořádku..

více
pr_speciallretro

Extra speciál Retro kuchařka

Vědci potvrdili, že většina vzpomínek je spojená s nějakou vůní. Zkus zavřít oči a zavzpomínej na babiččinu kuchyni. Co se ti vybaví?

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama