Reklama
Rychlá večeře
Fotogalerie:

Rychlá večeře

Věra Bibliková
Věra Bibliková
Ústí nad Labem

Květák nemusí být jenom obalovaný - když zbydou brambory od oběda, stačí přidat květák a je z toho báječná a lehká večeře.

Věra Bibliková, Ústí nad Labem

Ingredience

  • 1,2 kg uvařené brambory
  • 1 ks květák
  • 1 ks mozzarela
  • 200 ml šlehačka
  • 1-2 lžičky olej
  • provensálské koření
  • sůl

Doba přípravy

Počet porcí

4-5

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Brambory nakrájíme na plátky, květák uvaříme a rozebereme na růžičky. Střídavě vrstvíme do vymazaného pekáčku, okořeníme, poklademe plátky mozzarely a zalijeme šlehačkou.
  2. Pečeme ve vyhřáté troubě dozlatova. Můžeme doplnit zeleninovým salátem.

Pošli recept! - Speciál - Jídla za pár korun (21.1.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Bílé fazole s uzeným

Bílé fazole s uzeným

Na luštěniny bychom neměli zapomínat. Květa Kroupová, Praha
Za pár korun /09.02.14
Pirožky s masem

Pirožky s masem

Miluje je celá naše rodina.

Natalija Šuněvičová, Chomutov

Za pár korun /01.09.15
Špaldová pizza s mozzarelou

Špaldová pizza s mozzarelou

Domácí pizza je vynikající.

Lucie Blahová, Slavičín

Za pár korun /01.05.13
Kološvárská pánev

Kološvárská pánev

Ze zbytků uzenin a zelí připravíš bezva jídlo.
Jana Kolářová, Velký Osek
...
Za pár korun /06.05.11
Zapečená  vřeténka

Zapečená vřeténka

Doporučuji všem tyto skvělé těstoviny.
Hana Koptová, Doksy
Za pár korun /09.11.08
Sýrové mini karbanátky

Sýrové mini karbanátky

Rychlé a moc dobré karbanátky pro ty, co nemusí pořád maso.

Jana Boháčová, Děčín

Za pár korun /07.05.12
 

Nejnovější

Hruškový dort s marcipánem

Hruškový dort s marcipánem

Slavnostní dezert, který je přitom velice jednoduchý. A úspěch zaručen! ...
Sladký život /11.12.16
Dort z nivy

Dort z nivy

Ozdob ho rajčátky nebo jinou zeleninou.

Jarmila Malá, Beroun

Všehochuť /10.12.16
Domácí paštika

Domácí paštika

Hodí se například jako sváteční předkrm.

Kryštof Slánský, Brno

Škola vaření /09.12.16
Kapr na křenu

Kapr na křenu

Je trochu pikantní, proto ho mám rád.

Ondřej Dráteník, Litomyšl

Škola vaření /08.12.16
Růžičky s kuřecí náplní

Růžičky s kuřecí náplní

Výborné sváteční pohoštění, které nikdo neodmítne.

Iva Dvorská, Jičín

Všehochuť /07.12.16
Rozinkové cukroví

Rozinkové cukroví

Vykrajuji vždy rovnou víc tvarů pro pestrost.

Zuzana Vojáčková, Olomouc

Sladký život /07.12.16
Croquenbouche

Croquenbouche

Croquenbouche je z francouzského ‚‚croque en bouche‘‘, znamená ‚‚křupnutí v ...

Všehochuť /06.12.16
Miniroládky

Miniroládky

Moc pěkně vypadají i s černou olivou nebo cherry rajčátky. Záleží jen na vlastní ...

Všehochuť /06.12.16
Koláč s uzeným lososem

Koláč s uzeným lososem

Skvělé pohoštění pro přátelské schůzky. Misky si připravuji předem a pak už je...

Všehochuť /05.12.16
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1612

Cukroví

Nové speciální vydání časopisu Pošli recept! Je tu.

více
babiccinyDobroty_1

Z babiččiny kuchyně

Nové speciální vydání časopisu Pošli recept! Z babiččiny kuchyně je již nyní ve vašich oblíbených trafikách!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama