Reklama
Rychlá večeře
Fotogalerie:

Rychlá večeře

Věra Bibliková
Věra Bibliková
Ústí nad Labem

Květák nemusí být jenom obalovaný - když zbydou brambory od oběda, stačí přidat květák a je z toho báječná a lehká večeře.

Věra Bibliková, Ústí nad Labem

Ingredience

  • 1,2 kg uvařené brambory
  • 1 ks květák
  • 1 ks mozzarela
  • 200 ml šlehačka
  • 1-2 lžičky olej
  • provensálské koření
  • sůl

Doba přípravy

Počet porcí

4-5

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Brambory nakrájíme na plátky, květák uvaříme a rozebereme na růžičky. Střídavě vrstvíme do vymazaného pekáčku, okořeníme, poklademe plátky mozzarely a zalijeme šlehačkou.
  2. Pečeme ve vyhřáté troubě dozlatova. Můžeme doplnit zeleninovým salátem.

Pošli recept! - Speciál - Jídla za pár korun (21.1.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zelníky

Zelníky

Připomínají bramboráčky, ale nejsou tak tučné. Jarmila Hodačová, Bílina
Za pár korun /01.08.11
Celerový nákyp s ořechy

Celerový nákyp s ořechy

Ti, kdo neopovrhují zeleninou, si učitě pošmáknou.

Tamara Sujová, Sokolov

Za pár korun /14.04.16
Jarní nákyp se zeleninou

Jarní nákyp se zeleninou

Snadné a levné

Veronika Marková, Český Těšín

Za pár korun /27.09.18
Špagetová hnízda

Špagetová hnízda

Pochoutka mlsounům.
Renáta Koumarová, Třebíč
Za pár korun /05.12.08
Srdíčková směs podle paní nadlesní

Srdíčková směs podle paní nadlesní

Je možné přidat i jiné druhy srdíček.

Karel Kroupa, Praha

Za pár korun /06.01.17
Cibulový koláč

Cibulový koláč

Podle receptu Ludmily Pulcové z Přerova

Za pár korun /26.06.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu