Reklama
Rolky se špenátem
Fotogalerie:

Rolky se špenátem

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha

Lahůdka pro milovníky špenátu. 

Karolína Appeltová, Praha 

Ingredience

  • Hlavní suroviny
  • 4 plátky kuřecí maso
  • trocha sůl
  • trocha pepř
  • dle potřeby olej na smažení
  • 1 středně velká cibule
  • 150g mražený špenát
  • 1 stroužek česnek
  • 4 plátky šunka
  • 4 plátky sýr

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Na pánvičce osmažíme najemno nakrájenou cibuli, přidáme špenát a pak ochutíme česnekem. 

  2. Na každý plát masa dáme plátek šunky, plátek sýra a část špenátu. Pak opatrně zabalíme a upevníme párátkem nebo špejlí, aby obsah nevytekl. Rozpálíme pánvičku s olejem a zvolna maso osmažíme. 

Pošli recept! - Speciál - Maso (12.12.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Celerová pomazánka

Celerová pomazánka

Dopřej si svačinu plnou vitamninů. Jan Kos, Náchod
Za pár korun /23.12.11
Bílé fazole s uzeným

Bílé fazole s uzeným

Na luštěniny bychom neměli zapomínat.

Květa Kroupová, Praha

Za pár korun /09.02.14
Zeleninové těstoviny

Zeleninové těstoviny

Jsem zatím začínající kuchařkou, a tak se nepouštím do příliš složitých a drahých...
Za pár korun /21.07.08
Filé s omáčkou z řepy

Filé s omáčkou z řepy

Snažím se vařit co nejzdravěji a chutně. 

Hana Kupková, Ostrava 

Za pár korun /27.02.12
Zelná polévka se zkaramelizovanou baby karotkou

Zelná polévka se zkaramelizovanou baby karotkou

Výborná zelná polévka dle mé fantazie.

Martin Táborský, Krnov

Za pár korun /02.06.13
Fazolový salát s červenou řepou

Fazolový salát s červenou řepou

 Milovníci řepy by ho měli určitě vyzkoušet. 

Lída ...

Za pár korun /06.03.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu