Reklama
Roláda s vejci a okurkou
Fotogalerie:

Roláda s vejci a okurkou

Ivana Šůsová

Písek

Místo salámu můžeš zkusit také párek.

Ivana Šůsová, Písek

Ingredience

  • 2 kuřecí prsa
  • trocha soli a pepře
  • 2 vejce
  • 2 kyselé okurky
  • 100 g měkký salám
  • grilovací koření
  • kousek másla

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Prsa rozkrojíme na větší plát, který naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme míchanými vejci. Na vejce klademe půlky okurky a špalíky salámu. Stočíme jako roládu, svážeme nití, posypeme grilovacím kořením a dáme
    péct spolu s kouskem másla do trouby. Podle potřeby podlijeme.

  2. Pečeme asi 45 minut. Po upečení sundáme nit a krájíme plátky. Podáváme s  bramborovou kaší.

Pošli recept! - Speciál - Pochoutky z drůbeže (21.5.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Krkovička na cibulce a česneku

Krkovička na cibulce a česneku

Nejlepší přílohou jsou chlupaté knedlíky. Edita Ryšavá, Jindřichův Hradec
Za pár korun /07.07.14
Kuřecí balíčky s bramborem

Kuřecí balíčky s bramborem

Libuše Hlaváčová, Brno

Za pár korun /21.06.19
Falešné lasagne

Falešné lasagne

Zkuste jednodušší variantu mého přítele.

Jana Boháčová, Děčín

Za pár korun /22.07.14
Špekáčky v pivu

Špekáčky v pivu

Špekáčky se sladkou pivní chutí jsou pochoutkou celé rodiny.
Za pár korun /19.02.12
Hrachová kaše s majoránkou a klobásou

Hrachová kaše s majoránkou a klobásou

Můj manžel je milovník klasické české kuchyně a hrachová kaše je jedním z jeho ...

Za pár korun /28.02.12
Zapečené těstoviny

Zapečené těstoviny

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou

Za pár korun /18.02.19
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu