Reklama
Rizoto se salámem
Fotogalerie:

Rizoto se salámem

Martina Mikulová

Třebonín
Rýže je hotová, když vsákne všechnu vodu.
Martina Mikulová, Třebonín

Ingredience

  • 400 g rýže
  • 1 kostka bujón
  • 1 cibule velká
  • 200 g vysočina
  • 1 plechovka zeleninová směs Bonduelle Mexico
  • 100 g sýr eidam

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Rýži 2x proplácheme ve studené vodě. Zalijeme ji vodou‚ aby hladina byla na prst nad ní. Když voda začne vřít‚ rozdrobíme do ní bujon a rýži uvaříme doměkka.
  2. Salám a cibuli nakrájíme nadrobno a společně opečeme. Nedáváme tuk. Když je cibule měkká‚ přisypeme zeleninu z konzervy (bez nálevu), ještě prohřejeme.
  3. Směs smícháme s hotovou rýží. Na talíři zdobíme strouhaným eidamem, podáváme s kyselou okurkou.

Pošli recept! 2/2011 (11.1.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Ovocné srdce

Ovocné srdce

Výborný a jednoduchý koláč s letním ovocem. Jana Kotoučková, Vavřinec-Veselice
Za pár korun /03.08.16
Omáčka z mangoldu a cukety

Omáčka z mangoldu a cukety

Nejlepší je s těstovinami.

Anna Šušláková, Most

Za pár korun /03.04.14
Dvoubarevný tvarohový dort

Dvoubarevný tvarohový dort

Na stole vypadá velice luxusně.
Radana Zelenková, Praha
Za pár korun /28.08.13
Kuřecí játra na smetaně

Kuřecí játra na smetaně

Hodí se k nim rýže.

Lucie Maňáková, Praha

Za pár korun /11.03.16
Sýrové kopečky

Sýrové kopečky

Hrnečkovou metodou si připrav nejen sladkosti!
Růžena Vranová, Strakonice
Za pár korun /02.07.09
Bramborové halušky

Bramborové halušky

Jsou mnohem lepší než  polotovar nebo z prášku.

Květa Šindelářová, ...

Za pár korun /30.04.16
 

Nejnovější

Zapečené rolky z kotlety

Zapečené rolky z kotlety

Iveta Bílková, Kroměříž
Škola vaření /23.02.18
Krkovička s pikantní krustou

Krkovička s pikantní krustou

Dana Koutecká, Modřany

Všehochuť /23.02.18
Kuře à la bažant

Kuře à la bažant

Markéta Kyselová, Praha

Všehochuť /23.02.18
Mandlová kuřecí roláda

Mandlová kuřecí roláda

Alena Trousilová, Veltrusy

Všehochuť /23.02.18
Vepřová roláda na středomořský způsob

Vepřová roláda na středomořský způsob

Upečeno podle receptu

Barbory Slané z Prahy

Všehochuť /23.02.18
Rozinková rýže po indicku

Rozinková rýže po indicku

Uvařeno podle receptu

Karolíny Oujezdské z Opavy

Všehochuť /23.02.18
Králík na pivě

Králík na pivě

Marcela Rompotlová, Proseč

Všehochuť /23.02.18
Lahodná telecí plec na kmínu

Lahodná telecí plec na kmínu

Otto Plášek, Brno

Škola vaření /22.02.18
Telecí plec se zeleninou

Telecí plec se zeleninou

Klára Flenerová, Beroun

Škola vaření /22.02.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Levné dobroty

Znáte rčení „za málo peněz hodně muziky“? Tato věta se pro mě po Vánocích stává kuchařskou mantrou. V lednu mi vždy připadá, že si moje fantazie vzala dovolenou a účet si fouká bolístky.

více
PosliRecept_extraspecial1712_copy

Pošli recept extra speciál Cukroví

Každý rok po svátcích se dušuji, že příští Vánoce pečení cukroví omezím na minimum. ‚‚Dva tři druhy a dost,‘‘...

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama