Reklama
Pomazánka z kysaného zelí
Fotogalerie:

Pomazánka z kysaného zelí

Helena Macková

Vsetín
Zdravá a rychlá večeře, když se ti nechce vařit.
Helena Macková, Vsetín

Ingredience

  • 1 zelí kysané
  • 2 cibule
  • 300 g salám měkký
  • 250 ml tatarka
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • 1 menší pórek

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Kysané zelí prolijeme studenou vodou, abychom je zbavili kyselosti.
  2. Cibuli nakrájíme na kostičky, salám nastrouháme, přidáme zelí a vše smícháme s tatarskou omáčkou. Dle chuti osolíme a opepříme.
  3. Pomazánku namažeme na chleba a posypeme ji nakrájeným pórkem.

Pošli recept! 2/2011 (11.1.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Houboví taliáni

Houboví taliáni

Recept určitě stojí za vyzkoušení. Jsou vynikající. Irena Zelenková, Rakovník
Za pár korun /19.11.08
Kuřecí bramboráčky

Kuřecí bramboráčky

Musí se smažit zvolna, aby se maso dobře propeklo.

Zdeňka Hlocká, Praha

Za pár korun /16.09.13
Bramborový guláš s fazolemi

Bramborový guláš s fazolemi

Nejlepší přílohou je čerstvé pečivo.

Květa Kroupová, Praha

Za pár korun /24.10.13
Brambory se šunkou pečené na mořské soli

Brambory se šunkou pečené na mořské soli

Na jaře můžeš špenát nahradit mladými kopřivami.

Zuzana Jílková, Kolín

Za pár korun /16.05.13
Kuřecí maso s bramborami, smetanou a bazalkou v jednom pekáči

Kuřecí maso s bramborami, smetanou a bazalkou v jednom pekáči

Měla jsem doma krásně urostlou bazalku, tak jsme zkusila z ní něco uvařit.

Vladimíra ...

Za pár korun /06.01.13
Těstoviny s bramborami

Těstoviny s bramborami

Trochu neobvyklá, ale dobrá kombinace.
Libuše Lukešová, Klatovy
Za pár korun /13.10.11
 

Nejnovější

Švestkové rychloknedlíky

Švestkové rychloknedlíky

Květa Kroupová, Praha
Škola vaření /19.09.18
Jablečný ocet

Jablečný ocet

Božena Kolářová, Pouště

Škola vaření /19.09.18
Piškotová roláda s jablky

Piškotová roláda s jablky

S jemně nakyslou chutí

Podle receptu Stáni Zvonaříkové z Liberce

Sladký život /19.09.18
Pikantní ovocný salát

Pikantní ovocný salát

Zdena Bartošová, Chrudim

Vaříme express /18.09.18
Dvoubarevný domácí pribináček s piškoty

Dvoubarevný domácí pribináček s piškoty

Chutná snídaně i svačina

Podle receptu Ivany Smutné z Jilemnice

Škola vaření /24.08.18
Banánové toasty

Banánové toasty

Mirka Korunní, Šumperk

Sladký život /24.08.18
Domácí müsli

Domácí müsli

Zdravější než z obchodu

Podle receptu Jitky Strouhalové z Jičína


Zdravě a chutně /23.08.18
Muffinová housenka

Muffinová housenka

Podle receptu

Marcely Burešové z Krupky

Všehochuť /23.08.18
Zapečené špagety

Zapečené špagety

Irena Ivanová, Ostrava-Poruba

Za pár korun /22.08.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD09_Podzimni_peceni_Predplatne

Podzimní pečení

Léto bylo dlouhé a opravdu intenzivní. I když je už za námi, zanechalo po sobě stromy obsypané švestkami, jablky, hruškami a plné nůše ořechů. Co s tím vším udělat? Asi nejlepším a nejchutnějším nápadem, který jistě ocení celá rodina, je upéct něco sladkého. Buchty, nebo koláče? To je vlastně jedno, protože každý podzimní zákusek je skvělý!

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama