Reklama
Pomazánka z kysaného zelí
Fotogalerie:

Pomazánka z kysaného zelí

Helena Macková

Vsetín
Zdravá a rychlá večeře, když se ti nechce vařit.
Helena Macková, Vsetín

Ingredience

  • 1 zelí kysané
  • 2 cibule
  • 300 g salám měkký
  • 250 ml tatarka
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • 1 menší pórek

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Kysané zelí prolijeme studenou vodou, abychom je zbavili kyselosti.
  2. Cibuli nakrájíme na kostičky, salám nastrouháme, přidáme zelí a vše smícháme s tatarskou omáčkou. Dle chuti osolíme a opepříme.
  3. Pomazánku namažeme na chleba a posypeme ji nakrájeným pórkem.

Pošli recept! 2/2011 (11.1.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Bílé fazole v chilli

Bílé fazole v chilli

Rychlý a levný recept na dobrou večeři. Rudolf Kristl, Havířov
Za pár korun /19.11.08
Tvarůžkový salát

Tvarůžkový salát

Tvarůžky máme rádi na různé způsoby.

Marie Ospalíková, Kroměříž

Za pár korun /03.08.14
Tatínkovy řízečky

Tatínkovy řízečky

Přidej pořádnou kupu čerstvé zeleniny.

Jana Remková, Orlová-Lutyně

Za pár korun /18.02.15
Žemlovka

Žemlovka

Rodina neholduje tradiční ‚‚zemlbábě‘‘, proto jsem vymyslela svůj recept.
...
Za pár korun /02.07.09
Utopenci

Utopenci

Utopenci s moravankou
Michal Pahulák, Hradec Králové
Za pár korun /10.03.12
Koktejlové minipizzy

Koktejlové minipizzy

Rozhodně zajímavější pohoštění než obložené chlebíčky.

Eva Strnadová, Liberec

Za pár korun /02.05.16
 

Nejnovější

Zapečené rolky z kotlety

Zapečené rolky z kotlety

Iveta Bílková, Kroměříž
Škola vaření /23.02.18
Krkovička s pikantní krustou

Krkovička s pikantní krustou

Dana Koutecká, Modřany

Všehochuť /23.02.18
Kuře à la bažant

Kuře à la bažant

Markéta Kyselová, Praha

Všehochuť /23.02.18
Mandlová kuřecí roláda

Mandlová kuřecí roláda

Alena Trousilová, Veltrusy

Všehochuť /23.02.18
Vepřová roláda na středomořský způsob

Vepřová roláda na středomořský způsob

Upečeno podle receptu

Barbory Slané z Prahy

Všehochuť /23.02.18
Rozinková rýže po indicku

Rozinková rýže po indicku

Uvařeno podle receptu

Karolíny Oujezdské z Opavy

Všehochuť /23.02.18
Králík na pivě

Králík na pivě

Marcela Rompotlová, Proseč

Všehochuť /23.02.18
Lahodná telecí plec na kmínu

Lahodná telecí plec na kmínu

Otto Plášek, Brno

Škola vaření /22.02.18
Telecí plec se zeleninou

Telecí plec se zeleninou

Klára Flenerová, Beroun

Škola vaření /22.02.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Levné dobroty

Znáte rčení „za málo peněz hodně muziky“? Tato věta se pro mě po Vánocích stává kuchařskou mantrou. V lednu mi vždy připadá, že si moje fantazie vzala dovolenou a účet si fouká bolístky.

více
PosliRecept_extraspecial1712_copy

Pošli recept extra speciál Cukroví

Každý rok po svátcích se dušuji, že příští Vánoce pečení cukroví omezím na minimum. ‚‚Dva tři druhy a dost,‘‘...

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama