Reklama
Plněné žampiony
Fotogalerie:

Plněné žampiony

Klára Janků
Klára Janků
Starý Svojanov

Nejlepší jsou s bramborovou kaší.

Klára Janků, Brno

Ingredience

  • Ingredience
  • 10 žampiony
  • podle chuti šunka
  • 1 měkký sýr
  • 100 g eidam
  • 2 jarní cibulka
  • 1/2 pórek
  • 2 lžičky hořčice
  • 2 lžičky tatarka
  • trocha sůl a papř
  • 2 vejce
  • trocha strouhanka
  • 250 g tuk na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Žampiony očistíme‚ odloupneme nožičky a vnitřek osolíme a opepříme.

  2. Na náplň smícháme pokrájené nožičky žampionů‚ šunku‚ měkký sýr‚ najemno nastrouhaný eidam‚ jarní cibulku‚ pórek‚ hořčici a tatarku. Osolíme, opepříme.

  3. Žampiony naplníme směsí tak‚ aby byly kulaté. Poté je dvakrát obalíme v rozšlehaném vajíčku a ve strouhance a osmažíme.

Pošli recept! 3/2012 (6.2.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Rybí pomazánka s koprem a jablky

Rybí pomazánka s koprem a jablky

Méně tradiční předkrm.  Alena Rychlá, České Budějovice 
Za pár korun /13.02.12
Rychlá pizza bez kynutí

Rychlá pizza bez kynutí

Večeře hotová doslova během chvilky.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Za pár korun /03.05.16
Domácí sekaná

Domácí sekaná

Chutná klasika.
Eva Výtisková, Turnov
Za pár korun /15.12.08
Koláčky s pancettou

Koláčky s pancettou

Pancetta je druh italské slaniny.

Otto Plášek, Brno

Za pár korun /04.02.14
Zapečená kaše se šunkou

Zapečená kaše se šunkou

Vhodná je jako příloha i jako hlavní jídlo, třeba s okurkovým salátem. ...
Za pár korun /16.01.12
Kuřecí očka s omáčkou a domácími hranolky

Kuřecí očka s omáčkou a domácími hranolky

Domácí hranolky jsou levnější.

Marcela Pilchová, Nýdek

Za pár korun /14.09.13
 

Nejnovější

Pečený pikantní králík

Pečený pikantní králík

Nejlepší je nechat králíka naloženého v marinádě přes noc. Zuzana Travičková, ...
Škola vaření /27.06.17
Pohankové fašírky

Pohankové fašírky

Já je podávám s těstovinovým salátem.

Katarína Oelschlagerová, Ústí nad Labem

...
Zdravě a chutně /27.06.17
Plněné vepřové řízky

Plněné vepřové řízky

Do mouky lze přidat koření nebo bylinky.

Irena Majerová, Brno

Škola vaření /26.06.17
Jehněčí špízy

Jehněčí špízy

Grilujeme pomalu, aby bylo maso propečené.

Radim Slotek, Hradec Králové

Všehochuť /26.06.17
Noky se žampiony a uzeninou

Noky se žampiony a uzeninou

Noky si vždy koupím do zásoby, aby byly ve spíži stále k dispozici. Manžel pak vaří ...

Vaříme express /25.06.17
Placky z mladé cukety

Placky z mladé cukety

Ovoníš je trochou čerstvé majoránky.

Iveta Černohorská, Bechyně

Vaříme express /24.06.17
Bylinková vepřová roláda

Bylinková vepřová roláda

Do rolády někdy přidávám i míchaná vejce, je pak barevnější.

Markéta Halušková,...

Všehochuť /24.06.17
Pražma s citronem a bylinkami

Pražma s citronem a bylinkami

Díky tomu, že rybu budeš grilovat v alobalu, zůstane šťavnatá.

Lucie Hrušková, ...

Zdravě a chutně /23.06.17
Zapečené cibule s nivou

Zapečené cibule s nivou

Nemusíš mít obavy, po uvaření je cibule lépe stravitelná a tolik nenadýmá.

Lenka ...

Všehochuť /23.06.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1707_copy

Léto na talíři

Léto je tu! Dny jsou plné slunečních paprsků a všichni je chceme nasávat plnými doušky.

více
pr_speciallretro

Extra speciál Retro kuchařka

Vědci potvrdili, že většina vzpomínek je spojená s nějakou vůní. Zkus zavřít oči a zavzpomínej na babiččinu kuchyni. Co se ti vybaví?

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama