Reklama
Reklama
Placičky Kung - Pao
Fotogalerie:

Placičky Kung - Pao

Ivana Kopáčková
Ivana Kopáčková
Lnáře
Chci se s Vámi podělit o tento rychlý a časově nenáročný recept. Snad Vám přijde vhod - ušetří čas leckteré kuchařince i začátečnici.
Ivana Kopáčková, Lnáře

Ingredience

  • 400 g kuřecí maso
  • 2 vejce
  • 3-4 lžíce solamyl
  • 4 cibule
  • 1 lžíce maggi
  • 2 lžíce worchesterská omáčka
  • 2 lžíce kečup
  • 4-5 lžic olej
  • 1 lžička sůl
  • 1/2 lžičky pepř
  • podle chuti karí
  • podle chuti sladká paprika
  • olej na smažení
  • na zahuštění strouhanka

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Kuřecí maso nakrájíme na kousky, ostatní suroviny smícháme v míse. Vznikne nám hustá marináda, do které přimícháme nakrájenené maso.
  2. Necháme uležet nejméně 2 hodiny nebo do druhého dne. Tvoříme placičky a na rozpáleném oleji smažíme z obou stran. Jako přílohu podáváme hranolky, brambory nebo pečivo.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Francouzský zeleninový koláč

Francouzský zeleninový koláč

Před nalitím vajec můžeš koláč zakápnout smetanou. Bude ještě vláčnější.  ...
Za pár korun /15.09.14
Slaný závin

Slaný závin

Mňamka k večeři nebo pro návštěvu.
Katka Kubů, Praha
Za pár korun /18.08.08
Sýrové karbanátky

Sýrové karbanátky

Patří mezi pochoutky.
Dětský domov, Čeladná
Za pár korun /05.12.08
Peciválky

Peciválky

Tuhle lahůdku dělala už moje babička.
Marie Jelínková, Třebíč
Za pár korun /04.08.11
Žemlovka

Žemlovka

Rodina neholduje tradiční ‚‚zemlbábě‘‘, proto jsem vymyslela svůj recept.
...
Za pár korun /02.07.09
Bramborovo-kedlubnový nákyp

Bramborovo-kedlubnový nákyp

Nezatíží žaludek ani peněženku.

Veronika Marková, Český Těšín

Za pár korun /29.03.14
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama