Reklama
Pizza s krabím masem
Fotogalerie:

Pizza s krabím masem

Barbora Vávrová

Břestek
Svou výraznou chuť si zachovává i zastudena.
Barbora Vávrová, Břestek

Ingredience

  • 1 balení těsto na pizzu
  • 1 lžíce kečup
  • 300 g maso krabí
  • 2 cibule
  • 2 stroužky česnek
  • 2 rajčata
  • 2 paprika
  • špetka oregáno
  • špetka sůl
  • 2 vejce
  • 100 g sýr tvrdý
  • dle potřeby tuk na vymázání plechu

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Těsto na pizzu připravíme dle návodu. Po vykynutí je rozválíme na velikost plechu a potřeme kečupem (můžeme přidat i hořčici).
  2. Poté povrch poklademe nakrájeným krabím masem‚ cibulí‚ česnekem‚ paprikou a rajčaty (vše nakrájené na kolečka). Posypeme oreganem a dle chuti osolíme.
  3. Rozšlehaná vejce nalijeme na připravenou směs. Nakonec vše posypeme nastrouhaným sýrem a dáme péct do vyhřáté trouby přibližně na 30–40 minut.

Pošli recept! 4/2011 (8.3.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Závitky se slaninou a zeleninou

Závitky se slaninou a zeleninou

Krůtí maso nám chutná víc než kuřecí. Simona Slováková, Ježov
Za pár korun /24.09.13
Bílé fazole v chilli

Bílé fazole v chilli

Rychlý a levný recept na dobrou večeři.
Rudolf Kristl, Havířov
Za pár korun /19.11.08
Štrúdl s vejci, salámem a mátou

Štrúdl s vejci, salámem a mátou

Tento štrúdl mi pomáhala připravovat naše dcera. Dnes ho už umí udělat sama. Je velice ...
Za pár korun /19.07.10
Zabalené čevabčiči

Zabalené čevabčiči

Slaninka musí být vypečená dokřupava.

Milada Lapšanská, Kvasejovice

Za pár korun /10.01.16
Pangasius na smetanové zelenině

Pangasius na smetanové zelenině

Ryby připravujeme alespoň jednou týdně. 

Šárka ...

Za pár korun /27.02.12
Brambory se zelím a salámem

Brambory se zelím a salámem

Každý, kdo ochutnal, byl mile překvapen.
Vladimíra Machková, Frýdek-Místek
Za pár korun /17.03.10
 

Nejnovější

Fusilli s vepřovými nudličkami

Fusilli s vepřovými nudličkami

Oblíbená vřetýnka připravuji nejraději s touto omáčkou. Miroslava Krátká, ...
Za pár korun /27.04.17
Tvarohové šišky

Tvarohové šišky

Lahůdka, kterou milují děti i dospělí.

Renata Hormanová, České Budějovice

Škola vaření /27.04.17
Tortellini s kuřecím a zeleninou

Tortellini s kuřecím a zeleninou

Výborný oběd plný samých dobrot a vonící kořením.

Jaromíra Skočílková, Skuteč

...
Škola vaření /27.04.17
Těstoviny v bazalkovo-česnekovém pestu

Těstoviny v bazalkovo-česnekovém pestu

Tuto dobrotu lze ještě osvěžit oblohou z libovolné zeleniny. Kdo má raději ...

Vaříme express /27.04.17
Tagliatelle po italsko-švédsku

Tagliatelle po italsko-švédsku

Nejlepší jsou těstoviny ze semolinové mouky.

Kateřina Gajová, Brno

Všehochuť /27.04.17
Lasagne s čerstvým špenátem

Lasagne s čerstvým špenátem

S bešamelem jsou nádherně vláčné.

Judita Novotná, Prostějov

Všehochuť /27.04.17
Rizoto co dům dal

Rizoto co dům dal

Ze surovin, které jsou zrovna po ruce.

Martina Antalová, Odolena Voda

Za pár korun /26.04.17
Smetanová pochoutka

Smetanová pochoutka

Chutnají dospělým i dětem – ty si jídlo ještě většinou posypou strouhaným ...

Škola vaření /26.04.17
Barevný mix plný chutí

Barevný mix plný chutí

V tomto pokrmu je spousta zeleniny, takže je doslova nabitý vitaminy.

Jana ...

Vaříme express /26.04.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1705

Pečeme s nápadem

Jakmile se lidé dozvědí, že rád(a) a dobře pečeš, hned se spustí lavina žádostí...

více
poslirecept_extra_small1701

Bez lepku

Jak kdysi někdo moudrý řekl, nežijeme proto, abychom jedli, ale jíme proto, abychom žili.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama