Reklama
Pizza s krabím masem
Fotogalerie:

Pizza s krabím masem

Barbora Vávrová

Břestek
Svou výraznou chuť si zachovává i zastudena.
Barbora Vávrová, Břestek

Ingredience

  • 1 balení těsto na pizzu
  • 1 lžíce kečup
  • 300 g maso krabí
  • 2 cibule
  • 2 stroužky česnek
  • 2 rajčata
  • 2 paprika
  • špetka oregáno
  • špetka sůl
  • 2 vejce
  • 100 g sýr tvrdý
  • dle potřeby tuk na vymázání plechu

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Těsto na pizzu připravíme dle návodu. Po vykynutí je rozválíme na velikost plechu a potřeme kečupem (můžeme přidat i hořčici).
  2. Poté povrch poklademe nakrájeným krabím masem‚ cibulí‚ česnekem‚ paprikou a rajčaty (vše nakrájené na kolečka). Posypeme oreganem a dle chuti osolíme.
  3. Rozšlehaná vejce nalijeme na připravenou směs. Nakonec vše posypeme nastrouhaným sýrem a dáme péct do vyhřáté trouby přibližně na 30–40 minut.

Pošli recept! 4/2011 (8.3.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Špagetová bábovka

Špagetová bábovka

Zapečená slaná dobrota sypaná strouhaným sýrem vypadá jako pocukrovaná. Tvar bábovky ...
Za pár korun /22.01.09
Lesní hermelín

Lesní hermelín

Kombinace smaženého hermelínu s houbami nás překvapila svou zajímavou chutí.

Hana ...

Za pár korun /05.08.12
Párkový salát

Párkový salát

Rychlá‚ snadná a opravdu sytá večeře. Je naprosto ideální k dobrému ...
Za pár korun /29.12.10
Zapečená cuketa

Zapečená cuketa

Podáváme horké. A je to prostě skvělé.

Ladislav Vesecký, Zlaté Hory

Za pár korun /31.08.16
Zakysané karbanátky

Zakysané karbanátky

Výborná alternativa klasických karbanátků.

Libuše Míková, Písařova Vesce  

Za pár korun /05.05.16
Kapustový nákyp

Kapustový nákyp

Zeleninová jídla vůbec nemusí být nudná.

Dominika Caisová, Zlín

Za pár korun /18.11.14
 

Nejnovější

Studený letní boršč

Studený letní boršč

Tuto osvěžující polévku podáváme dobře vychlazenou a ozdobenou zakysanou smetanou. ...
Všehochuť /28.06.17
Pečený pikantní králík

Pečený pikantní králík

Nejlepší je nechat králíka naloženého v marinádě přes noc.

Zuzana Travičková, ...

Škola vaření /27.06.17
Pohankové fašírky

Pohankové fašírky

Já je podávám s těstovinovým salátem.

Katarína Oelschlagerová, Ústí nad Labem

...
Zdravě a chutně /27.06.17
Plněné vepřové řízky

Plněné vepřové řízky

Do mouky lze přidat koření nebo bylinky.

Irena Majerová, Brno

Škola vaření /26.06.17
Jehněčí špízy

Jehněčí špízy

Grilujeme pomalu, aby bylo maso propečené.

Radim Slotek, Hradec Králové

Všehochuť /26.06.17
Noky se žampiony a uzeninou

Noky se žampiony a uzeninou

Noky si vždy koupím do zásoby, aby byly ve spíži stále k dispozici. Manžel pak vaří ...

Vaříme express /25.06.17
Pstruzi se žampiony

Pstruzi se žampiony

Ryby by měly být vypečené dozlatova.

Tereza Jarovská, Pelhřimov

Všehochuť /25.06.17
Placky z mladé cukety

Placky z mladé cukety

Ovoníš je trochou čerstvé majoránky.

Iveta Černohorská, Bechyně

Vaříme express /24.06.17
Bylinková vepřová roláda

Bylinková vepřová roláda

Do rolády někdy přidávám i míchaná vejce, je pak barevnější.

Markéta Halušková,...

Všehochuť /24.06.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1707_copy

Léto na talíři

Léto je tu! Dny jsou plné slunečních paprsků a všichni je chceme nasávat plnými doušky.

více
pr_speciallretro

Extra speciál Retro kuchařka

Vědci potvrdili, že většina vzpomínek je spojená s nějakou vůní. Zkus zavřít oči a zavzpomínej na babiččinu kuchyni. Co se ti vybaví?

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama