Reklama
Pikantní špekáčky
Fotogalerie:

Pikantní špekáčky

Jiří Hrnčíř

Praha 4
Se skupinou přátel rádi zkoušíme nové recepty.
Jiří Hrnčíř, Praha 4

Ingredience

  • voda
  • 200 g sýr
  • paprika
  • česnek
  • cibule
  • feferonka
  • 6 špekáčky
  • 1 rajský protlak

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibulku, přidáme rajčatový protlak a vodu, utřený česnek a feferonku (lze vynechat). Krátce povaříme, přidáme třetinu strouhaného sýra, který necháme roztavit. Pak přidáme oloupané a na kolečka pokrájené špekáčky, které necháme prohřát. Dochutíme, mírně osladíme a na talířích před servírováním posypeme zbytkem strouhaného sýra. Podáváme s chlebem.

Pošli recept! 12/2007 (14.11.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kapustová polévka s opečenou žemlí

Kapustová polévka s opečenou žemlí

Je to skvělá pochoutka pro chladné dny. Spolehlivě zahřeje. Alžběta Brdková, Liberec
Za pár korun /08.06.14
Italské kuře po myslivecku

Italské kuře po myslivecku

Je příjemně provoněné bylinkami.

Veronika Klimešová, Žďár nad Sázavou 

Za pár korun /19.09.12
Aspik s houbami

Aspik s houbami

Když si dáme při skládání do formy záležet, bude vypadat krásně.

Hana ...

Za pár korun /27.08.17
Krkonošská polévka

Krkonošská polévka

Nejraději ji mám hustě posypanou nasekanými lístky čerstvého libečku.

Jarka ...

Za pár korun /06.11.14
Zapečené ciabatty

Zapečené ciabatty

Jídlo s nebeskou chutí pečených paprik.
Lenka Bocková, Liberec
Za pár korun /01.12.08
Pikantní salát s oříšky

Pikantní salát s oříšky

Chtěla bych také přispět svým nápadem.
Jana Pospíšilová, Ostrava
Za pár korun /21.07.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu