Reklama
Pikantní špekáčky
Fotogalerie:

Pikantní špekáčky

Jiří Hrnčíř

Praha 4
Se skupinou přátel rádi zkoušíme nové recepty.
Jiří Hrnčíř, Praha 4

Ingredience

  • voda
  • 200 g sýr
  • paprika
  • česnek
  • cibule
  • feferonka
  • 6 špekáčky
  • 1 rajský protlak

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibulku, přidáme rajčatový protlak a vodu, utřený česnek a feferonku (lze vynechat). Krátce povaříme, přidáme třetinu strouhaného sýra, který necháme roztavit. Pak přidáme oloupané a na kolečka pokrájené špekáčky, které necháme prohřát. Dochutíme, mírně osladíme a na talířích před servírováním posypeme zbytkem strouhaného sýra. Podáváme s chlebem.

Pošli recept! 12/2007 (14.11.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Masové kuličky

Masové kuličky

Mleté masíčko je levné, recept se ti bude jistě hodit. Nikol Petrů, Olomouc
Za pár korun /04.12.12
Okurková omáčka

Okurková omáčka

Super večeře, když spěchám a rodina chce něco teplého.

Irena Poláková, Praha

Za pár korun /19.08.16
Drůbeží pomazánka s ředkvičkami

Drůbeží pomazánka s ředkvičkami

Nevařím každý den teplou večeři. Děti i manžel zbožňují pomazánky, mám doma ...
Za pár korun /12.06.13
Znojemská pečeně

Znojemská pečeně

Maso je s touto omáčkou šťavnaté.

Martina Sklenářová, Vysoké Mýto

Za pár korun /10.11.13
Karbanátky v pitě

Karbanátky v pitě

Smažené mleté maso a čerstvá zelenina je pro mě úžasná kombinace. Malé ...
Za pár korun /21.05.13
Závin se šunkou s tvarůžky

Závin se šunkou s tvarůžky

Máme spoustu koníčků a na vaření nám mnoho času nezbývá. Ale když už nás mamka ...

Za pár korun /06.03.15
 

Nejnovější

Pizza od Adélky

Pizza od Adélky

Adéla Picálková, Babice
Škola vaření /19.01.18
Domácí prejt

Domácí prejt

Květa Šindelářová, Praha

Škola vaření /19.01.18
Fazolová pizza

Fazolová pizza

Hana Kupková, Ostrava-Poruba

Vaříme express /19.01.18
Hovězí karbanátky s pivem

Hovězí karbanátky s pivem

Podle receptu

Marie Hlaváčkové z Humpolce

Vaříme express /19.01.18
Lotrinský koláč - quiche

Lotrinský koláč - quiche

Kamila Sovová, Praha

Všehochuť /19.01.18
Zapečená vinná klobása

Zapečená vinná klobása

Klára Špačková, Jindřichův Hradec

Všehochuť /19.01.18
Kakaová pěna se sušenkami a mátou

Kakaová pěna se sušenkami a mátou

Helena Stoklasová, Ostrava

Sladký život /19.01.18
Houbová kolečka

Houbová kolečka

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou

Vaříme express /18.01.18
Pizza košíčky

Pizza košíčky

Připraveno podle receptu

Šárky Červenkové ze Strakonic

Vaříme express /18.01.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Levné dobroty

Znáte rčení „za málo peněz hodně muziky“? Tato věta se pro mě po Vánocích stává kuchařskou mantrou. V lednu mi vždy připadá, že si moje fantazie vzala dovolenou a účet si fouká bolístky.

více
PosliRecept_extraspecial1712_copy

Pošli recept extra speciál Cukroví

Každý rok po svátcích se dušuji, že příští Vánoce pečení cukroví omezím na minimum. ‚‚Dva tři druhy a dost,‘‘...

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama