Reklama
Pikantní salát s oříšky
Fotogalerie:

Pikantní salát s oříšky

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Chtěla bych také přispět svým nápadem.
Jana Pospíšilová, Ostrava

Ingredience

  • 250 g majonéza
  • 2 okurka kyselá
  • 300 g maso kuřecí
  • 200 g sýr
  • 1 ředkev
  • 2 cibule
  • 2 řepa červená
  • arašídy

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Maso uvaříme a nakrájíme nadrobno. Ředkev nastrouháme nahrubo, cibuli osmahneme na oleji. Okurky pokrájíme na kostičky. Vařenou červenou řepu a sýr nastrouháme.


  2.  Na mísu navrstvíme jednotlivé suroviny a každou vrstvu potřeme majonézou: kousky masa, bílou ředkev, cibuli, okurky a řepu. Poslední vrstvu vytvoříme ze strouhaného sýra. Před podáváním posypeme cibulkou a arašídy.

Pošli recept! 5/2007 (18.4.2007)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Masové koule se sýrem

Masové koule se sýrem

Menší porce vyhovují hlavně dětem. Andrea Morávková, Studénka
Za pár korun /15.06.14
Cuketová čalamáda

Cuketová čalamáda

K mým oblíbeným zálibám patří zavařování. Ráda steriluji zeleninu, protože je ...
Za pár korun /19.11.08
Pangasius na smetanové zelenině

Pangasius na smetanové zelenině

Ryby připravujeme alespoň jednou týdně. 

Šárka ...

Za pár korun /27.02.12
Barevná kapsa se zeleninou

Barevná kapsa se zeleninou

Zeleninová náplň je krásně barevná.

Ivana Černá, Praha

Za pár korun /12.03.15
Bramborové lasagne

Bramborové lasagne

Podle receptu

Kláry Vepřekové z Prahy

Za pár korun /28.10.19
Špenátový nákyp

Špenátový nákyp

Pozvi hosty na zahradu a servíruj v miskách.
Zuzana Kratochvílová, Přerov
Za pár korun /09.11.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu