Jsou plněné samými pochoutkami.
Anna Šebelová, Ústí nad Labem
Ingredience
- 2 velké brambory
- 250 g filet z pangasia
- 50 g žampiony
- sůl a pepř podle chuti
- 20 g listový špenát
- 2 lžíce zakysaná smetana
- 50 g slanina
- 1 lžíce hořčice
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Velké brambory omyjeme, vložíme do hrnce s osolenou vodou a uvaříme ve slupce téměř doměkka. Pak je slijeme, zalijeme studenou vodou a necháme vychladnout. Potom je rozpůlíme a vnitřek lžičkou vydlabeme.
-
Rybu nakrájíme na kostky. Se žampiony opečeme, osolíme a opepříme. Vmícháme nasekaný špenát, vydlabané vnitřky brambor, smetanu a hořčici.
-
Směsí naplníme brambory, posypeme je nakrájenou slaninou a pečeme v předehřáté troubě asi 20 minut.