Reklama
Pečené brambory
Fotogalerie:

Pečené brambory

Anna Šebelová

Ústí nad Labem

Jsou plněné samými pochoutkami.   

Anna Šebelová, Ústí nad Labem

Ingredience

  • 2 velké brambory
  • 250 g filet z pangasia
  • 50 g žampiony
  • sůl a pepř podle chuti
  • 20 g listový špenát
  • 2 lžíce zakysaná smetana
  • 50 g slanina
  • 1 lžíce hořčice

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Velké brambory omyjeme, vložíme do hrnce s osolenou vodou a uvaříme ve slupce téměř doměkka. Pak je slijeme, zalijeme studenou vodou a necháme vychladnout. Potom je rozpůlíme a vnitřek lžičkou vydlabeme.
  2. Rybu nakrájíme na kostky. Se žampiony opečeme, osolíme a opepříme. Vmícháme nasekaný špenát, vydlabané vnitřky brambor, smetanu a hořčici.

  3. Směsí naplníme brambory, posypeme je nakrájenou slaninou a pečeme v předehřáté troubě asi 20 minut.

Pošli recept! 2/2014 (20.1.2014)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Celerový nákyp s ořechy

Celerový nákyp s ořechy

Ti, kdo neopovrhují zeleninou, si učitě pošmáknou. Tamara Sujová, Sokolov
Za pár korun /14.04.16
Dušené kedlubny s pečenými párky

Dušené kedlubny s pečenými párky

Je to skvělá delikatesa. Nejlepší jsou mladé svěží kedlubny vypěstované na ...
Za pár korun /04.08.11
Knedlíky z brambor se strouhanou šunkou

Knedlíky z brambor se strouhanou šunkou

Můžeš do nich přidat i škvarečky.

Edita Ryšavá, Jindřichův Hradec

Za pár korun /05.05.15
Dršťkova polévka na sváču

Dršťkova polévka na sváču

Mám tři dospělé syny, a když začne ze stromů padat listí, nastává v naší rodině ...
Za pár korun /20.08.08
Slaný dortíček

Slaný dortíček

Každý není na sladké.
Martina Špačková, Velká Bystřice
Za pár korun /03.10.08
Žemlovka na slano

Žemlovka na slano

Nezvyklé, ale moc dobré.

Michaela Pavlačková, Havířov

Za pár korun /23.09.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu