Ingredience
- 1 kg filé
- 2 vejce
- 50 g mouka hladká
- 100 g strouhanka
- 20 ml olej
- 500 ml voda
- 150 ml ocet
- 10 kuliček pepř celý
- 5 kuliček nové koření
- 200 g cibule
- 2 hřebíček
- 1 lžička sůl
- 3 kuličky koriandr
- 2-4 kostky cukr krupice
- 2 bobkový list
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Filety posolíme‚ obalíme v trojobalu‚ slabě usmažíme a necháme vychladnout.
-
Vodu‚ ocet‚ koření‚ cibuli‚ cukr a sůl zamícháme a vaříme 10 minut. Zchladíme.
-
Zchladlým nálevem zalejeme filety. Dáme uležet minimálně přes noc.