Reklama
Paštika z vepřových jater
Fotogalerie:

Paštika z vepřových jater

Tereza Šádková

Hradec Králové
Chutná stejně jako paštika z husích jater.
Tereza Šádková, Hradec Králové

Ingredience

  • 500 g játra vepřová
  • 200 ml šlehačka
  • 4 vejce
  • 3 lžíce sádlo
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • na vymazání formy sádlo
  • na vysypání formy strouhanka

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Vepřová játra umeleme, sádlo rozpustíme. Poté všechny suroviny důkladně promícháme. Srnčí hřbet pořádně vymažeme, vysypeme strouhankou a naplníme směsí.
  2. Pečeme 45 minut až 1 hodinu při 180 °C. Necháme vychladnout, zdobíme cibulí, rajčetem, paprikou.

Pošli recept! 11/2009 (14.10.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Hašé z mletého masa

Hašé z mletého masa

Jednodušší recept snad ani neexistuje. Květoslava Šalamonová, Kodaň
Za pár korun /29.12.10
Zapečené rolky

Zapečené rolky

Můžeš přidat trochu majoránky.

Petr Papež, Teplice

Za pár korun /19.10.16
Toastové řízky

Toastové řízky

V kabátku z křupavých cornflakes.
Mirka Valentová, Dačice
Za pár korun /09.11.09
Jahelník se švestkami

Jahelník se švestkami

Nejraději ho jíme k snídani, když je trochu uleželý.
Denisa Durdíková, Humpolec
Za pár korun /27.12.11
Levné plněné papriky

Levné plněné papriky

Jsou mimořádně dobré a hlavně rychlé.
Irena Poláková, Rudná
Za pár korun /06.12.10
Bramborové suflé s bylinkami

Bramborové suflé s bylinkami

Miluji čerstvé bylinky, které ráda používám i při vaření. I takovému ...
Za pár korun /08.12.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu