Reklama
Párkový salát
Fotogalerie:

Párkový salát

Iva Pendlová

Větřní
Rychlá‚ snadná a opravdu sytá večeře. Je naprosto ideální k dobrému orosenému vychlazenému pivu.
Iva Pendlová, Větřní

Ingredience

  • 500 g párky
  • 4 cibule
  • olej
  • Lák:
  • 4 lžíce ocet
  • 4 lžíce kečup
  • 4 lžíce worcesterská omáčka
  • 4 lžíce olej
  • 4 lžíce hořčice
  • 1/2 lžičky sůl
  • 1/2 lžičky chilli
  • 1/2 lžičky paprika sladká mletá
  • 8 lžic voda

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli nakrájíme na kolečka, párky na půlkolečka a dáme je do mísy.
  2. Na lák svaříme ocet, olej, hořčici, kečup a worcester. Na nálev smícháme vodu, sůl, chilli a sladkou papriku. Také svaříme a promícháme s lákem.
  3. Hotovou směs nalijeme na kabanos s cibulí. Promícháme a dáme vychladnout.

Pošli recept! 10/2010 (15.9.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Barevný salát s kuřetem

Barevný salát s kuřetem

Jarka Blažejová, Kolín
Za pár korun /22.03.20
Rychlá pizza bez kynutí

Rychlá pizza bez kynutí

Večeře hotová doslova během chvilky.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Za pár korun /03.05.16
Zapečené těstoviny

Zapečené těstoviny

Připraví je snadno i úplný začátečník.
Eva Mikysková, Třebíč
Za pár korun /03.02.10
Bramborový salát s řapíkatým celerem

Bramborový salát s řapíkatým celerem

Salát je velmi lahodný a krásně křupavý. Máme jej u nás doma moc rádi.

...

Za pár korun /04.08.14
Smažený chřest v nivovém těstíčku

Smažený chřest v nivovém těstíčku

Podáváme s brambory a zeleninovým salátem.

 Jana Remková, Orlová-Lutyně

...
Za pár korun /22.07.15
Květákový koláč

Květákový koláč

Jedna z našich oblíbených večeří.

Jolana Vítková, Litvínov

Za pár korun /31.03.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu