Reklama
Párečky zapečené v těstíčku
Fotogalerie:

Párečky zapečené v těstíčku

Bohumila Alešová

Šumperk
Pochoutka, která vypadá jako kremrole s párkem, skvěle chutná. Určitě s ní zaboduješ před každou návštěvou!
Bohumila Alešová, Šumperk

Ingredience

  • 50 ks párky
  • těsto listové
  • vejce

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Koupíme malé párečky, asi tak 50 kousků na jedno listové těsto. Z listového těsta vyválíme kruh, rozdělíme ho na 8 částí a do každé části zabalíme jeden páreček (od široké části po špičatou u středu). Rychlejší varianta pro větší párečky je vytvořit z listového těsta proužek a postupně párečky omotat. Párkové rohlíčky potřeme rozšlehaným vajíčkem (aby se dílo nerozlepilo a nerozmotalo). Aby párečky nepopraskaly v troubě, propíchneme je opatrně vidličkou. Podáváme teplé i studené, třeba i se salátem.

Pošli recept! 9/2008 (13.8.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Cuketová pizza

Cuketová pizza

Vynikající je se sýrem a sladkým kečupem. Kateřina Řiháčková, Velká nad ...
Za pár korun /09.11.09
Knedlíková pizza

Knedlíková pizza

Italskou specialitu připravuji po česku.
Jana Heinová, Karviná
Za pár korun /22.09.08
Aspiková inspirace

Aspiková inspirace

Na ztuhnutí stačí 1 hodina.

Petra Luňáková, Semily

Za pár korun /27.02.15
Bramborové zlaťáky

Bramborové zlaťáky

Jednoduchá, chutná a rychlá úprava brambor.
Lenka Vašutová, Litoměřice
Za pár korun /29.08.11
Fazole se zeleninou

Fazole se zeleninou

Podáváme s vařenými vejci a chlebem.

Jana Remková, Orlová-Lutyně

Za pár korun /26.04.15
Fazolový hrnec

Fazolový hrnec

Luštěniny by se měly jíst alespoň jednou týdně. Vyzkoušej tento recept.
Iva ...
Za pár korun /06.05.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu