Reklama
Ovocný korpus
Fotogalerie:

Ovocný korpus

Jiřina Dobiášová

Hrušovany
Je lepší až druhý den, když se odleží.
Jiřina Dobiášová, Hrušovany

Ingredience

  • 1 korpus piškotový
  • dle chuti ovoce
  • 1/2 sáčku Pudink jahodový
  • 250 ml mléko
  • 1 sáček želé dortové

Doba přípravy

Počet porcí

8

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Z mléka a pudinkového prášku uvaříme krém‚ který nalijeme na koupený piškotový korpus. Poklademe ovocem.
  2. Podle návodu si připravíme dortové želé a přelijeme přes celou plochu korpusu. Necháme ztuhnout a podáváme.

    TIP: Pudink i želatinu si při­pravíme vždy podle druhu ovoce‚ které použijeme‚ aby nám všechno hezky barevně ladilo.

Pošli recept! 6/2010 (12.5.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kernoto s hovězím

Kernoto s hovězím

Jsou to velké kroupy, nemusí se předem namáčet. Zdena Masníková, Ostrava
Za pár korun /04.05.16
Zapékané brambory

Zapékané brambory

Máme rádi brambory na všechny způsoby.

Zuzka Kašparová, Česká Skalice

Za pár korun /12.03.14
Lilek s rajčaty

Lilek s rajčaty

Léto si užívám, zeleniny je všude dost. I na zahrádce se urodilo, takže ...

Za pár korun /06.09.16
Jatýrka na tymiánu

Jatýrka na tymiánu

Voňavé koření dodá jídlu velmi zajímavé aroma.
Kateřina Miláčková, Praha
Za pár korun /09.11.09
Cibulovo-zázvorové řízečky

Cibulovo-zázvorové řízečky

Zázvor dodá vůni a zvýrazní chuť.

Jana Remková, Orlová

Za pár korun /06.01.15
Cuketový nákyp

Cuketový nákyp

Podávej s bramborem a zeleninovou oblohou.
Stanislav Barcuch, Slavičín
Za pár korun /19.11.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu