Reklama
Netradiční palačinky
Fotogalerie:

Netradiční palačinky

Milada Lapšanská

Soběslav
Smažené překvapení schované v trojobalu.
Milada Lapšanská, Soběslav

Ingredience

  • Palačinky:
  • 500 ml mléko
  • 1 vejce
  • 100 g mouka hladká
  • špetka sůl
  • 20 ml olej na smažení
  • Náplň:
  • 250 g niva
  • 250 g salám
  • 5 stroužků česnek
  • špetka pepř
  • špetka paprika sladká meltá
  • 200 g slanina anglická
  • Ostatní:
  • 5 lžic mouka hladká
  • 2 vejce
  • 5 lžic strouhanka

Doba přípravy

Počet porcí

15

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Z uvedených surovin uděláme palačinky a necháme je vychladnout.
  2. Salám a nivu nastrouháme a okořeníme. Na každou palačinku položíme plátek slaniny, lžíci nádivky, zatočíme je a obalíme v trojobalu. Na oleji osmažíme.
  3. Podáváme se zeleninovým salátem.

Pošli recept! 10/2010 (15.9.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pštrosí oka z cukety

Pštrosí oka z cukety

Cuketa nám chutná nejen smažená. Václav Polívka, Poběžovice
Za pár korun /15.12.08
Pikantní čalamáda

Pikantní čalamáda

Skvěle se hodí třeba ke grilovanému masu.

Jana Krutilová, Olešnice

Za pár korun /15.08.15
Crescioni s uzeným kuřetem

Crescioni s uzeným kuřetem

Alena Štrougalová, Neštěmice

Za pár korun /26.05.19
Špagety s brokolicí a masíčkem

Špagety s brokolicí a masíčkem

Jednoduché, rychlé, levné a syté. Vřele doporučuji vyzkoušet!
Zuzana Kuzníková, ...
Za pár korun /15.03.12
Ryba zapečená v salátu z brambor

Ryba zapečená v salátu z brambor

Dej si štědrovečerní večeři i jindy – a jinak.

Lucie Blahová, Slavičín

Za pár korun /31.05.14
Párečky zapečené v těstíčku

Párečky zapečené v těstíčku

Pochoutka, která vypadá jako kremrole s párkem, skvěle chutná. Určitě s ní ...
Za pár korun /19.11.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu