Reklama
Naše sekaná
Fotogalerie:

Naše sekaná

Hana Jeřábková
Hana Jeřábková
Lobodice

Naše oblíbená sekaná.

Hana Jeřábková, Lobodice

Ingredience

  • 600 g vepřové mleté maso
  • 1 menší cibule
  • 1 vejce
  • 1 rohlík
  • na navlhčení rohlíku mléko
  • 1 menší rajče
  • trocha petrželové nati
  • dle chuti majoránka
  • dle chuti sůl, pepř a kmín
  • 3 stroužky česnek

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Rohlík navlhčíme mlékem a necháme nasáknout. Potom smícháme všechny ostatní ingredience s mletým masem a přidáme navlhčené rohlíky. Dle potřeby přidáme trochu strouhanky.
  2. Z hmoty vytvoříme navlhčenýma rukama 2 šišky a dáme na olejem vymazaný plech. Podlejeme trochou vody a pečeme v troubě na 200 °C 45 minut přikryté a dopečeme odkryté dalších 15 minut. Podáváme s bramborovou kaší. 
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Sladký rýžový nákyp

Sladký rýžový nákyp

Tento nákyp zasytí, je zdravý a navíc si děti smlsnou. Když zbude, klidně si jej druhý ...
Za pár korun /11.03.13
Prokládaný bramborák

Prokládaný bramborák

Sytá pochoutka pro větší počet jedlíků.
Pavla Csejteyová, Netolice
Za pár korun /13.10.11
Rizoto se salámem

Rizoto se salámem

Rýže je hotová, když vsákne všechnu vodu.
Martina Mikulová, Třebonín
Za pár korun /06.05.11
Beskydská játra

Beskydská játra

Doporučuji všem, jsou opravdu výborná.
Iveta Jurčová, Rožnov
Za pár korun /18.02.10
Kuřecí srdíčka na tymiánu s cibulí

Kuřecí srdíčka na tymiánu s cibulí

V kombinaci s bylinkami jsou srdíčka vynikající.

Otto Plášek, Brno

Za pár korun /31.08.15
Párky v listovém těstě

Párky v listovém těstě

Jsou snadné, upeče je opravdu každý začátečník.
Petra Javorská,
České ...
Za pár korun /28.02.10
 

Nejnovější

Rajčata plněná těstovinovou rýží

Rajčata plněná těstovinovou rýží

Možná se zdají složitá na přípravu, ale opak je pravdou. Náplň je za chvíli a ...
Škola vaření /28.04.17
Lasagne s tuňákem a rajčaty

Lasagne s tuňákem a rajčaty

Ryby připravuji často a ráda na mnoho způsobů.

Petra Čertová, Ústí nad Labem

Všehochuť /28.04.17
Fusilli s vepřovými nudličkami

Fusilli s vepřovými nudličkami

Oblíbená vřetýnka připravuji nejraději s touto omáčkou.

Miroslava Krátká, ...

Za pár korun /27.04.17
Tvarohové šišky

Tvarohové šišky

Lahůdka, kterou milují děti i dospělí.

Renata Hormanová, České Budějovice

Škola vaření /27.04.17
Tortellini s kuřecím a zeleninou

Tortellini s kuřecím a zeleninou

Výborný oběd plný samých dobrot a vonící kořením.

Jaromíra Skočílková, Skuteč

...
Škola vaření /27.04.17
Těstoviny v bazalkovo-česnekovém pestu

Těstoviny v bazalkovo-česnekovém pestu

Tuto dobrotu lze ještě osvěžit oblohou z libovolné zeleniny. Kdo má raději ...

Vaříme express /27.04.17
Tagliatelle po italsko-švédsku

Tagliatelle po italsko-švédsku

Nejlepší jsou těstoviny ze semolinové mouky.

Kateřina Gajová, Brno

Všehochuť /27.04.17
Lasagne s čerstvým špenátem

Lasagne s čerstvým špenátem

S bešamelem jsou nádherně vláčné.

Judita Novotná, Prostějov

Všehochuť /27.04.17
Rizoto co dům dal

Rizoto co dům dal

Ze surovin, které jsou zrovna po ruce.

Martina Antalová, Odolena Voda

Za pár korun /26.04.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1705

Pečeme s nápadem

Jakmile se lidé dozvědí, že rád(a) a dobře pečeš, hned se spustí lavina žádostí...

více
poslirecept_extra_small1701

Bez lepku

Jak kdysi někdo moudrý řekl, nežijeme proto, abychom jedli, ale jíme proto, abychom žili.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama