Reklama
Naše sekaná
Fotogalerie:

Naše sekaná

Hana Jeřábková
Hana Jeřábková
Lobodice

Naše oblíbená sekaná.

Hana Jeřábková, Lobodice

Ingredience

  • 600 g vepřové mleté maso
  • 1 menší cibule
  • 1 vejce
  • 1 rohlík
  • na navlhčení rohlíku mléko
  • 1 menší rajče
  • trocha petrželové nati
  • dle chuti majoránka
  • dle chuti sůl, pepř a kmín
  • 3 stroužky česnek

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Rohlík navlhčíme mlékem a necháme nasáknout. Potom smícháme všechny ostatní ingredience s mletým masem a přidáme navlhčené rohlíky. Dle potřeby přidáme trochu strouhanky.
  2. Z hmoty vytvoříme navlhčenýma rukama 2 šišky a dáme na olejem vymazaný plech. Podlejeme trochou vody a pečeme v troubě na 200 °C 45 minut přikryté a dopečeme odkryté dalších 15 minut. Podáváme s bramborovou kaší. 
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Okurkový salát

Okurkový salát

V sezoně je spousta okurek. Připrav si z nich výborný salát na zimu. Helena Macková, ...
Za pár korun /19.11.10
Zapečené palačinky

Zapečené palačinky

Na nedělní snídani si občas ráda udělám trochu víc času.

Andrea Jílková, Polička

...
Za pár korun /18.03.16
Tartaletky s rybízem a borůvkami

Tartaletky s rybízem a borůvkami

Jiný ovocný koláč už nebude potřeba.

Ludmila Velasová, Pěnčín

Za pár korun /30.08.16
Karí špagety

Karí špagety

Oběd, který máš rychle a lacino hotový.
Miroslava Kučerová, Stružinec
Za pár korun /11.12.08
Špenátové palačinky

Špenátové palačinky

Gabriela Jílková, Polička

Za pár korun /24.01.19
Vepřové maso v rajčatové omáčce

Vepřové maso v rajčatové omáčce

Skvělý oběd v letních dnech.
Za pár korun /15.08.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu