Reklama
Nakládaný zrající sýr
Fotogalerie:

Nakládaný zrající sýr

Vlaďka Pourová

Praha
Chutná nám také s česnekem nebo čerstvým křenem.
Vlaďka Pourová, Praha

Ingredience

  • 1 balení tvarůžky olomoucké
  • 2 cibule
  • 2 feferonka
  • špetka pepř
  • špetka kmín drcený
  • špetka koření grilovací
  • 200 ml olej slunečnicový

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Sýry nakrájíme na menší kostičky. Cibuli pokrájíme na tenké plátky. Z feferonek odstraníme stopku a pak je nadrobno nasekáme.
  2. V misce promícháme sýr, koření a feferonky. Připravíme čisté malé skleničky, na dno položíme pár plátků cibulky, přidáme kořeněný sýr a vše zalijeme olejem tak, aby byl sýr potopený.
  3. Sýr necháme 1–2 týdny odležet na chladném místě.Podáváme s pečivem.

Pošli recept! 5/2009 (15.4.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Čočková polévka

Čočková polévka

Červená čočka je mnohem stravitelnější než klasická hnědá.  Petr Papež, ...
Za pár korun /05.03.12
Kuřecí bramboráčky

Kuřecí bramboráčky

Musí se smažit zvolna, aby se maso dobře propeklo.

Zdeňka Hlocká, Praha

Za pár korun /16.09.13
Dýňové zahřátí

Dýňové zahřátí

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha

Za pár korun /01.02.18
Bramborový guláš s fazolemi

Bramborový guláš s fazolemi

Nejlepší přílohou je čerstvé pečivo.

Květa Kroupová, Praha

Za pár korun /24.10.13
Vaječný svítek s hráškem

Vaječný svítek s hráškem

Mnohokrát se mi stalo, že před výplatou mi v peněžence zbyla poslední stovka, ...
Za pár korun /14.11.08
S pekingským zelím a nudlemi

S pekingským zelím a nudlemi

Měla by být po chilli trošku ostřejší. 

Jiřina Volfová, Uherské ...

Za pár korun /29.02.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu