Reklama
Reklama
Nakládaný zrající sýr
Fotogalerie:

Nakládaný zrající sýr

Vlaďka Pourová

Praha
Chutná nám také s česnekem nebo čerstvým křenem.
Vlaďka Pourová, Praha

Ingredience

  • 1 balení tvarůžky olomoucké
  • 2 cibule
  • 2 feferonka
  • špetka pepř
  • špetka kmín drcený
  • špetka koření grilovací
  • 200 ml olej slunečnicový

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Sýry nakrájíme na menší kostičky. Cibuli pokrájíme na tenké plátky. Z feferonek odstraníme stopku a pak je nadrobno nasekáme.
  2. V misce promícháme sýr, koření a feferonky. Připravíme čisté malé skleničky, na dno položíme pár plátků cibulky, přidáme kořeněný sýr a vše zalijeme olejem tak, aby byl sýr potopený.
  3. Sýr necháme 1–2 týdny odležet na chladném místě.Podáváme s pečivem.

Pošli recept! 5/2009 (15.4.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Jelítkové a jitrnicové miniřízečky

Jelítkové a jitrnicové miniřízečky

Jsou ideální pro přípravu ve fritovacím hrnci. Václav Králík, Pardubice
Za pár korun /16.02.13
Zapečená cuketová nádivka s bramborem

Zapečená cuketová nádivka s bramborem

Rychlé, levné, chutné!

Martina Hejnyšová, Praha

Za pár korun /23.05.12
Kari rýže s kuřecím masem

Kari rýže s kuřecím masem

Skvělá směs vařeného kuřecího masa, rýže, zeleniny a pikantního kari koření.

Pavel...

Za pár korun /04.05.13
Buchta s mákem a jablky

Buchta s mákem a jablky

Je příjemně šťavnatý a dlouho vydrží.

Ivana Černá, Praha 

Za pár korun /19.06.16
Křehké sýrové tyčinky

Křehké sýrové tyčinky

Jako mlsání k vínku nemusíš vždycky kupovat přesolené chipsy nebo arašídy. ...
Za pár korun /07.11.08
Naše sekaná

Naše sekaná

Naše oblíbená sekaná.

Hana Jeřábková, Lobodice

Za pár korun /29.08.12
 

Nejnovější

Perníkové kraslice

Perníkové kraslice

Yvonne Urbanová, Všetaty
Sladký život /24.03.19
Bramborové košíčky s vejci

Bramborové košíčky s vejci

Zvládne je každý začátečník

Podle receptu Pavlíny ...

Za pár korun /22.03.19
Zapečené špekáčky

Zapečené špekáčky

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou

Škola vaření /22.03.19
Halušky se zelím a slaninou

Halušky se zelím a slaninou

Podle receptu

Heleny Dukátkové z Crhova

Škola vaření /22.03.19
Králík v anglickém kabátku

Králík v anglickém kabátku

Marika Hradečná, Andělská Hora

Všehochuť /22.03.19
Zvěřinové ragú

Zvěřinové ragú

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Všehochuť /22.03.19
Marinované medailonky z divočáka

Marinované medailonky z divočáka

Lída Holubová, Pelhřimov

Všehochuť /22.03.19
Šunkové carpaccio

Šunkové carpaccio

Oblíbený italský předkrm

Podle receptu Moniky Holé z Chrudimi

Všehochuť /22.03.19
Kedlubnové misky

Kedlubnové misky

Podle receptu

Lucie Hrabánkové z Liberce

Za pár korun /21.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama