Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
5/5 Počet hodnocení: 4
Do 20 minut Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3360 kcal
Bílkoviny 121 g
Sacharidy 597 g
Tuky 44 g
Vláknina 21 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Naše vybrané dobroty povýší na gastronomický zážitek i obyčejné namazané housky – nicméně čím menší pečivo seženete, tím větší efekt. A můžete zkoušet i další libovolné varianty...

Suroviny

pečivo 10 ks
menší kusy
na potření
tuňák (konzerva) 1 ks
ve vlastní šťávě
vejce 1 ks
natvrdo
na drobno
šunka 100 g
od kosti
naložená

Postup

1

Tuňáka nechte okapat a vejce pokrájejte na tenké plátky. Pečivo podélně rozkrojte a v tenké vrstvě namažte máslem.

2
Třetinu sendvičů naplňte parmskou šunkou a rukolou, další kousky tuňáka s cibulí a pokrájenými vejci. Do zbytku sendvičů pak vložte plátky šunky a podélně rozkrojenou okurku.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2006/3 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2006/3

Komentáře

04.09.2007 19:08
Recept se nachází v č.3/06, str.51

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč