Reklama
Maso v rýžovém závitku
Fotogalerie:

Maso v rýžovém závitku

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Otto Plášek, Brno

Ingredience

  • 500 g mletého masa (mix vepřového a hovězího)
  • 2 celá vejce
  • trocha soli a pepře
  • špetka majoránky
  • koření na mletá masa
  • 2 čerstvé chilli papriky
  • 8 plátků rýžového papíru
  • 8 hranolků eidamu

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Mleté maso smícháme s kořením a vejci a zapracujeme najemno nakrájené a zrníček zbavené chilli papričky.

  2. Na větším talíři si dáme do horké vody změknout rýžový papír. Potom ho přendáme na prkénko a opatrně na něj rozložíme masovou směs.

  3. Do středu masové směsi umístíme hranolek eidamu. Závitky srolujeme a důkladně zabalíme, aby směs při smažení nevypadávala.

  4. Smažíme ve vyšší vrstvě oleje dozlatova. Podáváme s bramborem nebo s chlebem.

Pošli recept! 8/2017 (2.8.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zapékané nudle

Zapékané nudle

Jednoduché jídlo, zvládne ho každý. Andrea Magdemová, Plzeň
Za pár korun /12.12.12
Snadný dortíček se želatinou

Snadný dortíček se želatinou

Po ztuhnutí jej zdobím čerstvou mátou.

Kristýna Ambrožová, Třinec

Za pár korun /16.07.16
Bramborový koláč

Bramborový koláč

Brambory máme rádi na všechny způsoby. 

Helena Filáková, Plzeň 

Za pár korun /05.03.12
Zapečené ryzce s dýní

Zapečené ryzce s dýní

Na této dobrotě si pochutnají i vegetariáni. 

Božena ...

Za pár korun /05.01.16
Květákové placičky II

Květákové placičky II

Placičky z babiččiny kuchyně chutnají teplé i studené, s bramborami ...
Za pár korun /07.11.08
Frikadelky s překvapením

Frikadelky s překvapením

Olomoucké tvarůžky se krásně roztečou.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Za pár korun /05.01.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu