Reklama
Levné plněné papriky
Fotogalerie:

Levné plněné papriky

Irena Poláková

Rudná
Jsou mimořádně dobré a hlavně rychlé.
Irena Poláková, Rudná

Ingredience

  • 500 g salám gothajský
  • 300 g sýr strouhaný
  • 8 paprika

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Gothaj nakrájíme na kostičky a smícháme ho se strouhaným eidamem.
  2. Papriky opláchneme. Seřízneme jim vršky a očistíme je od semen. Každou naplníme salámovo-sýrovou směsí. Uzavřeme odkrojeným koncem papriky, aby náplň nevytékala.
  3. Vložíme do pekáčku s trochou vody a pečeme pod pokličkou při 175 °C tak dlouho, až se začnou na paprikách dělat puchýře.
  4. Jako přílohu podáváme šišky vytvořené z bramborového těsta, do kterého přidáme pažitku.

Pošli recept! 8/2010 (14.7.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Plněné brambory

Plněné brambory

Na posypání je dobrá i pikantnější niva. Alena Widimská, Olomouc
Za pár korun /13.04.16
Sýrová roláda

Sýrová roláda

Výborná roláda,která nemusí být jen na oslavy,ale i na všední den.

Lenka Doležalová,...

Za pár korun /03.03.12
Špenátové palačinky

Špenátové palačinky

Gabriela Jílková, Polička

Za pár korun /24.01.19
Ovocné srdce

Ovocné srdce

Výborný a jednoduchý koláč s letním ovocem.

Jana Kotoučková, Vavřinec-Veselice

Za pár korun /03.08.16
Jahodová marmeláda bez cukru

Jahodová marmeláda bez cukru

Rádi snídáme čerstvé pečivo
s marmeládou.
Jana Součková, Praha
Za pár korun /17.09.09
Povidlová omáčka s uzeným

Povidlová omáčka s uzeným

Staročeská pochoutka, zkus to!

Václav Vomáčka, Městec Králové

Za pár korun /12.10.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu