Reklama
Letní jednohubky z grilovaných papriček
Fotogalerie:

Letní jednohubky z grilovaných papriček

Lucie Strakošová

Trnávka
Jednoduché voňavé občerstvení pro večery strávené u grilu.
Lucie Strakošová, Trnávka

Ingredience

  • 4 rohlík tmavý
  • 4 paprika zelená
  • 100 g niva
  • 100 g sýr eidam
  • 1 balení koření grilovací
  • 100 ml olej

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Papriky omyjeme, uřízneme těsně u stopky‚ vydlabeme jádřinec‚ opláchneme je a osušíme.Postavíme je do sklenice‚ aby se nám s nimi lépe manipulovalo a naplníme rozdrobenou nivou a nakrájeným eidamem.
  2. Stopku připíchneme zpátky pomocí párátek‚ nebo ji můžeme upevnit alobalem. Potřeme olejem‚ posypeme kořením a grilujeme ze všech stran asi 20 minut. Pokud je připravujeme doma na zahradě‚ je lepší je na dvě minutky dodělat v mikrovlnce.
  3. Papriky přímo na talíři nakrájíme na kousky a mažeme spolu s roztaveným sýrem na pečivo nakrájené na plátky. Papriky jsou tak vynikající‚ že není třeba přidávat žádný salám‚ klobásy či maso.

Pošli recept! 8/2009 (15.7.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín

Často se setkáváme s přáteli. K tomu samozřejmě patří dobré jídlo ...
Za pár korun /14.01.10
Grilovaný hermelín

Grilovaný hermelín

Peču si ho i v zimě na grilu v troubě.
Eliška Marková,Kolín
Za pár korun /20.08.08
Zapékané rizoto

Zapékané rizoto

Podávám je s okurkou nebo s okurkovým salátem.
Eliška Kubíčková, Ostrava
...
Za pár korun /23.05.11
Závin se zelím a hlívou ústřičnou

Závin se zelím a hlívou ústřičnou

Tuhle houbu jíme často, je velmi zdravá.

Monika Zelená, Benešov

Za pár korun /22.02.15
Ledový salát s tuňákem

Ledový salát s tuňákem

Když se chystám připravit salát s tuňákem, vybírám raději dražší, ...
Za pár korun /24.10.08
Celerové brambory

Celerové brambory

Zkus zařadit celer do svého jídelníčku.

Tereza Šrámková, Brno

Za pár korun /03.08.12
 

Nejnovější

Cukeťák se sýrem

Cukeťák se sýrem

Můžeš použít pikantnější klobásu. Jana Remková, Orlová-Lutyně
Za pár korun /19.08.17
Labužnické dipy

Labužnické dipy

K osmaženým tortillám jsou dipy vždy jasnou volbou.

Hana Vinklerová, Rokycany

Zdravě a chutně /19.08.17
Quiche s mletým masem

Quiche s mletým masem

Skvělý oběd, který se dá jíst jak teplý, tak studený.

Iva Procházková, Plzeň

...
Všehochuť /19.08.17
Keftedakia (masové kuličky)

Keftedakia (masové kuličky)

Tradiční řecký pokrm připravuji z jehněčího.

Iveta Sýkorová, Rokycany

Všehochuť /19.08.17
Kuřecí prsíčka s nivou v bramborovém těstíčku

Kuřecí prsíčka s nivou v bramborovém těstíčku

Podáváme jen se zeleninou a domácí tatarskou omáčkou nebo kečupem.

Petra ...

Všehochuť /19.08.17
Křidýlka v pikantní medové marinádě

Křidýlka v pikantní medové marinádě

Medový nálev můžeš použít i jako marinádu na kuřecí stehýnka nebo prsíčka.

...
Všehochuť /19.08.17
Chatařský špíz

Chatařský špíz

Jako příloha jsou vhodné brambory upravené na libovolný způsob.

Pavel Štrougal, ...

Všehochuť /19.08.17
Malinový koláč

Malinový koláč

Maliny jsou v koláči úžasné, ale nejsou jediným možným ovocem.

Lucie Valinová,...

Sladký život /19.08.17
Noky od mé maminky

Noky od mé maminky

Pokaždé byly skvělé teplé k obědu i studené ke svačině.

Radim Nový, Jáchymov

...
Škola vaření /18.08.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special_1708_smal

Prázdninová kuchařka

Letní prázdniny jsou nejhektičtějším obdobím v roce. Cesty, návštěvy a výlety jsou na denním pořádku..

více
pr_speciallretro

Extra speciál Retro kuchařka

Vědci potvrdili, že většina vzpomínek je spojená s nějakou vůní. Zkus zavřít oči a zavzpomínej na babiččinu kuchyni. Co se ti vybaví?

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama