Reklama
Ledový salát s tuňákem
Fotogalerie:

Ledový salát s tuňákem

Božena Kadlecová

Kolín
Když se chystám připravit salát s tuňákem, vybírám raději dražší, kvalitnější konzervy. Rozhodně nepoužívám drcené kousky, nemají správnou chuť.
Božena Kadlecová, Kolín

Ingredience

  • rajčátka cherry
  • 1balení olivy
  • 2 krabičky tuňák
  • 2 lžíce olej olivový
  • 1 paprika
  • koření provensálské
  • 1 salát ledový
  • 2 lžíce ocet balsamikový
  • 1/2 sklenky fazolové klíčky

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Vypraný ledový salát na­trháme na kousky, poklademe tuňákem, natenko pokrájenou paprikou, olivami, fazolovými klíčky, půlenými rajčátky. Ve skleničce smícháme balzamikový ocet, olej a provensálské koření. Salát lehce promícháme, pokapeme touto směsí a přidáme listy bazalky.

Pošli recept! 2/2008 (16.1.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pomazánky na chlebíčky

Pomazánky na chlebíčky

Všem mým hostům vždycky chutnají. Pavlína Krajčiová, Karviná
Za pár korun /24.11.08
Nudle se zelím

Nudle se zelím

Tento recept pochází z Polska, jako moje teta, od které jsem se ho naučila.

...

Za pár korun /28.04.16
Sýrové rizolety

Sýrové rizolety

Ráda si vymýšlím neobvyklé kombinace a tyhle palačinky se povedly. 

Věra ...

Za pár korun /16.01.17
Houbovo-bramborový dort

Houbovo-bramborový dort

Houby milujeme všichni, hned jak začne sezona, vyrážíme do lesa s dětmi i s vnoučaty.

...

Za pár korun /06.04.13
Knedlíky s krůtí směsí

Knedlíky s krůtí směsí

Hodí se k nim špenát  nebo zelí.

Martina Nečasová, Rosice u Chrasti

Za pár korun /15.02.15
Smažený jazyk s bramborovým salátem

Smažený jazyk s bramborovým salátem

Je to lahůdka, která chutná teplá i studená. A s bramborovým salátem ...
Za pár korun /05.09.12
 

Nejnovější

Zelenina s křehkým masem

Zelenina s křehkým masem

Zeleninová jídla moc nemusím, ale když jsou ovoněná špekem, tak si na nich ...
Za pár korun /26.09.17
Bezmasé pappardelle se žampiony

Bezmasé pappardelle se žampiony

Hotové těstoviny ještě můžeme pro zjemnění pokapat olivovým olejem.

Bohdana ...

Vaříme express /26.09.17
Krůtí rizoto

Krůtí rizoto

Krásné kopečky rýže vytvaruješ formičkou nebo naběračkou.

Eva Houdecká, ...

Vaříme express /25.09.17
Kroupové rizoto s chorizem

Kroupové rizoto s chorizem

Kroupy se vaří déle, jinak rychlovka.

Bohunka Králová, Mělník

Všehochuť /25.09.17
Tagliatelle s kuřecím a bazalkovým pestem

Tagliatelle s kuřecím a bazalkovým pestem

Recept jsem si přivezl z pracovní stáže v Itálii.

Libor Kalivoda, Prachatice

Vaříme express /24.09.17
Vepřová pánev

Vepřová pánev

Jednoduchá zeleninová směs s masem, která se dá připravit během pár minut.

...

Vaříme express /24.09.17
Treska se žampiony

Treska se žampiony

Treska je krásně křehká ryba, která nám chutná.

Romana Stryková, Kolín

Škola vaření /23.09.17
Zapečené brambory se sýrem a cibulkou

Zapečené brambory se sýrem a cibulkou

Místo taveného sýra můžeš použít i klasický tvrdý sýr nastrouhaný na hrubší ...

Vaříme express /23.09.17
Penne s lečem

Penne s lečem

Lečo máme vždy zavařené do zásoby, ale čerstvé je nejlepší.

Jindřich ...

Zdravě a chutně /23.09.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special_1710_smal

Rychlé recepty

Začala škola, zahrada ještě plodí o sto šest, pěkné počasí stále láká k procházkám a času je málo.

více
pr_speciallretro

Extra speciál Retro kuchařka

Vědci potvrdili, že většina vzpomínek je spojená s nějakou vůní. Zkus zavřít oči a zavzpomínej na babiččinu kuchyni. Co se ti vybaví?

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama