Reklama
Ledový salát s tuňákem
Fotogalerie:

Ledový salát s tuňákem

Božena Kadlecová

Kolín
Když se chystám připravit salát s tuňákem, vybírám raději dražší, kvalitnější konzervy. Rozhodně nepoužívám drcené kousky, nemají správnou chuť.
Božena Kadlecová, Kolín

Ingredience

  • rajčátka cherry
  • 1balení olivy
  • 2 krabičky tuňák
  • 2 lžíce olej olivový
  • 1 paprika
  • koření provensálské
  • 1 salát ledový
  • 2 lžíce ocet balsamikový
  • 1/2 sklenky fazolové klíčky

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

100 Kč

Postup přípravy

  1. Vypraný ledový salát na­trháme na kousky, poklademe tuňákem, natenko pokrájenou paprikou, olivami, fazolovými klíčky, půlenými rajčátky. Ve skleničce smícháme balzamikový ocet, olej a provensálské koření. Salát lehce promícháme, pokapeme touto směsí a přidáme listy bazalky.

Pošli recept! 2/2008 (16.1.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Zapečené noky s houbami

Zapečené noky s houbami

Sáček noků mám doma vždy po ruce. Hana Kupková, Ostrava
Za pár korun /14.10.15
Pomazánka z kysaného zelí

Pomazánka z kysaného zelí

Zdravá a rychlá večeře, když se ti nechce vařit.
Helena Macková, Vsetín
Za pár korun /06.05.11
Vejce plněná lososovou pomazánkou

Vejce plněná lososovou pomazánkou

Jestli přemýšlíš, jaké připravit na Velikonoce jednoduché a rychlé slané ...
Za pár korun /09.04.12
Zapečená cuketa

Zapečená cuketa

Směs na koláč můžeš doplnit podle fantazie – bylinkami, vařeným masem, šunkou či ...

Za pár korun /23.09.16
Bílý chřest zapečený v kukuřičném bešamelu a strouhance s uzenou paprikou

Bílý chřest zapečený v kukuřičném bešamelu a strouhance s uzenou paprikou

Tento netradičně upravený chřest je prostě vynikající.

Ivana Černá, Praha

Za pár korun /28.03.17
Brokolice zapečená s kuřecím masem

Brokolice zapečená s kuřecím masem

Zamaskovaná brokolice chutná i dětem.

Irina Ivanova, Ostrava

Za pár korun /05.04.16
 

Nejnovější

Studený letní boršč

Studený letní boršč

Tuto osvěžující polévku podáváme dobře vychlazenou a ozdobenou zakysanou smetanou. ...
Všehochuť /28.06.17
Pečený pikantní králík

Pečený pikantní králík

Nejlepší je nechat králíka naloženého v marinádě přes noc.

Zuzana Travičková, ...

Škola vaření /27.06.17
Pohankové fašírky

Pohankové fašírky

Já je podávám s těstovinovým salátem.

Katarína Oelschlagerová, Ústí nad Labem

...
Zdravě a chutně /27.06.17
Plněné vepřové řízky

Plněné vepřové řízky

Do mouky lze přidat koření nebo bylinky.

Irena Majerová, Brno

Škola vaření /26.06.17
Jehněčí špízy

Jehněčí špízy

Grilujeme pomalu, aby bylo maso propečené.

Radim Slotek, Hradec Králové

Všehochuť /26.06.17
Noky se žampiony a uzeninou

Noky se žampiony a uzeninou

Noky si vždy koupím do zásoby, aby byly ve spíži stále k dispozici. Manžel pak vaří ...

Vaříme express /25.06.17
Pstruzi se žampiony

Pstruzi se žampiony

Ryby by měly být vypečené dozlatova.

Tereza Jarovská, Pelhřimov

Všehochuť /25.06.17
Placky z mladé cukety

Placky z mladé cukety

Ovoníš je trochou čerstvé majoránky.

Iveta Černohorská, Bechyně

Vaříme express /24.06.17
Bylinková vepřová roláda

Bylinková vepřová roláda

Do rolády někdy přidávám i míchaná vejce, je pak barevnější.

Markéta Halušková,...

Všehochuť /24.06.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1707_copy

Léto na talíři

Léto je tu! Dny jsou plné slunečních paprsků a všichni je chceme nasávat plnými doušky.

více
pr_speciallretro

Extra speciál Retro kuchařka

Vědci potvrdili, že většina vzpomínek je spojená s nějakou vůní. Zkus zavřít oči a zavzpomínej na babiččinu kuchyni. Co se ti vybaví?

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama