Reklama
Reklama
Lečo na topince
Fotogalerie:

Lečo na topince

Radka Devátá

Chřibská
Moje topinky vylepšené rajčatovou směsí.
Radka Devátá, Chřibská

Ingredience

  • 2 stroužky česnek
  • 5 paprika
  • 5 rajčata
  • salám drůbeží
  • 1/2 cibule
  • 4 krajíce chleba

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

70 Kč

Postup přípravy

  1. Na másle nebo na oleji zpěníme nakrájenou cibulku‚ přidáme na nudličky pokrájenou papriku a dusíme do poloměkka. Pak přidáme pokrájená rajčata‚ osolíme a dusíme tak dlouho‚ až se vysmahne veškerá voda. Na oleji připravíme klasické topinky‚ které osolíme a potřeme vydatně česnekem. Na hotové topinky dá­me ještě teplé lečo a nastrouhaný sýr. Podáváme se zeleninou.

Pošli recept! 7/2008 (18.6.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Z jedné pánve – směs brambor s pečenou zeleninou

Z jedné pánve – směs brambor s pečenou zeleninou

Jednoduchý vegetariánský pokrm. Pro milovníky masa přidáme kolečka pikantní ...
Za pár korun /11.11.17
Salámo-sýrové placky

Salámo-sýrové placky

Když se mi podaří připravit opravdovou pochoutku za pár korun, mám radost. Tentokrát ...
Za pár korun /05.12.08
Pórek v kabátku z anglické slaniny

Pórek v kabátku z anglické slaniny

Ten, kdo si chce připravit dietnější verzi, nahradí anglickou slaninu dušenou ...

Za pár korun /05.03.16
Ledvinky s rýží

Ledvinky s rýží

Proč občas neochutnat něco z klasické kuchyně? Jídla z vnitřností jsou velmi levná.
...
Za pár korun /21.02.13
Aspiková inspirace

Aspiková inspirace

Na ztuhnutí stačí 1 hodina.

Petra Luňáková, Semily

Za pár korun /27.02.15
Kaše s klobáskami

Kaše s klobáskami

Jsou jednoduchá a rychlá jídla, která ani moc nestojí. Můj recept můžete ocenit třeba ...
Za pár korun /20.10.08
 

Nejnovější

Špenátové mističky

Špenátové mističky

Martina Hrubá, Kutná Hora
Škola vaření /23.04.19
Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice

Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama